Skip to content

3 Comentarii

  1. Isabela Vasiliu-Scraba
    februarie 19, 2016 @ 10:42 am

    Rândurile selectate confirmă observația preotului ROMAN BRAGA – după care lumea simplă, pe care duhovnicul intelectualității nu o mărturisea, NICI N-AR FI PUTUT SĂ INȚELEAGĂ CE SPUNEA Bededict Ghiuș.

    Răspunde

  2. Dan
    februarie 22, 2016 @ 2:45 pm

    Apropos de observația aceasta doamna Isabela, cu multe insistențe am reușit să procur (prin împrumut) cartea „Taina Răscumpărării în imnografia ortodoxă”, care este defapt lucrarea de doctorat tipărită a părintelui Benedict Ghiuș. Am procurat-o cu intenția expresă de a extrage capete de învățătură creștină dar cartea este atât de „tehnică”, încât eu însumi m-am simțit depășit de greutatea ei. Adică, confirm că nu-i pentru „lumea simplă”.

    Răspunde

  3. Isabela Vasiliu Scraba
    februarie 22, 2016 @ 5:53 pm

    eu o carte mai minunata decat TAINA RASCUMPARARII… scrisa de pr. Benedict Ghius n-am mai citit din 2010 de când mi-au cazut ochii pe CARAREA IMPARATIEI a Parintelui Arsenie Boca. Nu e nimic tehnic in niciuna din ele. Numai ca, spre deosebire de cartile confectionate pe principiul PRITOCIRII (se ia dintr-un butoi si se toarna in altul, apud Titu Maiorescu) din ambele volume razbate o cultură autentica si o forta spirituala iesite din comun.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *