Skip to content

5 Comentarii

 1. Laurențiu Stupariu
  mai 14, 2015 @ 3:13 pm

  Unde şi când se vor mai naşte asemenea OAMENI care să fie în stare de sacrificii enorme pentru adevăratele valori ale vieţii? Tatăl meu se trage dintr-un sat vecin cu Gorneștiul Domnului Timaru – Ruşii Munţi – unde s-a născut în 7 Noiembrie 1923. La fel ca şi el, tatăl meu a luptat pe front şi apoi împotriva comunismului satanist, fiind închis în temniţele politice şi suferind aceleaşi umilinţe ca şi acest OM deosebit ale cărui memorii tocmai le-am citit cu emoţie şi respect.

  Răspunde

 2. Mary
  februarie 12, 2016 @ 9:14 pm

  Respect ofițerul armatei regale române, suntem mândri, onorați, cu acești oameni minunați, patrioți fideli Regelui nostru drag, României Regale.

  Răspunde

 3. robanescu paul
  iunie 13, 2016 @ 6:26 pm

  Am lucrat impreuna cu el la liceul metalurgic din Roman eu fiind electrician de intretinere iar Mihai Timaru era maistru instructor la elevi – Dupa revolutie am aflat ca a fost luptator anicomunist – Am stat de multe ori de vorba cu el dar in ultima vreme se simtea tere bolnav. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca ptr ca a fost un adevarat erou si patriot –

  Răspunde

 4. E.T
  iulie 3, 2016 @ 2:06 pm

  L-am cunoscut pe Toader si pe d-na Lucica. Stiu de la bunica – aceasta familie a suferit cumplit. De departe eram chiar rude prin familia Bandrabur.
  Sa-i fie tarana usoara d-lui Timaru si deasemenea d-nei Timaru.
  Sper ca Toader traieste.
  Ii doresc numai bine si multa sanatate .
  E.T.

  Răspunde

 5. Emilian
  martie 5, 2018 @ 3:11 am

  Din intamplare am ajuns la aceasta pagina. Am fost coleg cu Toader in clasa I-a la Panciu, iar invatatoare ne-a fost d-na Ghebes.
  M-as bucura sa aflu stiri despre Toader si pentru acest lucru las adresa mea de e-mail.
  Am un respect deosebit pentru luptatorii neinfricati vranceni care de fapt au constituit ultima rezistenta impotriva bolsevicilor care apoi ne-au schimbat cararea vietii la fiecare dintre noi.
  As dori ca Romania sa revina la starea ei statala legala – la Monarhia Constitutionala, insa privesc cu groaza de ceece se intampla in tara.
  Bunica mea a fost Anica Rezmerita , fiica lui Costica Bandrabur de la Cruce.
  Transmit pe aceasta cale salutari lui Toader si imi pare foarte bine ca am citit aceste pagini. Mi-au dat un nou impuls in viata mea.
  Doresc celor citesc aceste randuri numai bine
  Nimic fara Dumnezeu !
  Emilian

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *