Skip to content

5 Comentarii

 1. alinaioana
  august 22, 2011 @ 8:22 am

  Buna ziua,

  Am dat abia ieri peste acest anunt, dar nu-mi dau seama la ce data a fost publicat. Mai este valabil acest apel? Mi-ar placea tare mult sa ma implic in asa ceva.
  PS: Felicitari pentru acest site! Ma bucur mult ca l-am descoperit. Doamne ajuta!

  Răspunde

 2. Administrator
  august 23, 2011 @ 9:41 am

  Doamne ajuta Alina!
  Anuntul are 3 luni de la aparitie, dar cum parintele Moise filmeaza inclusiv acum, ceea ce inseamna cresterea volumului de munca pentru transcriere, banuiesc ca s-ar mai gasi loc si pentru tine. Noi doar am preluat anuntul si nu stim cum stau lucrurile cu organizarea asa ca te indemnam cu toata inima sa trimiti un mail la adresa mailsinaxa@yahoo.com, si suntem convinsi ca vei primi un raspuns.
  PS: Multumim mult pentru aprecierile facute! Daca ai sugestii de facut pentru imbunatatirea site-ului asteptam sa ne scrii propunerile tale la articolul: [url]http://www.fericiticeiprigoniti.net/anunturi/794-plan-dezvoltare-site[/url]

  Răspunde

 3. Alina
  august 23, 2011 @ 11:06 am

  Multumesc pentru raspuns. Intre timp le-am scris celor de la Synaxis si am primit deja un material de transcris. 🙂
  Deocamdata chiar imi palce mult cum e facut site-ul vostru 🙂 Dar il voi studia mai atent si daca-mi va veni o idee de imbunatatire, am sa va scriu. O zi frumoasa! Doamne ajuta!

  Răspunde

 4. Alexandru Grigore
  august 23, 2011 @ 11:45 am

  Eu le-am scris celor Synaxis si au spus ca voi primi informatii in curand dar a trecut foarte mult timp si nu au mai raspuns !

  Răspunde

 5. Administrator
  august 23, 2011 @ 12:42 pm

  Atunci eu te indemn sa ii mai tatonezi cu un mail si sa le reamintesti! Poate ca primesc multa corespondenta si mailul tau a „coborat” mult in lista astfel incat sa fi fost uitat. Este doar o posibila explicatie. Ideea este sa mai incerci totusi. Nu ar fi nimic de pierdut.
  Doamne ajuta, Alexandru!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *