Skip to content

2 Comentarii

 1. Costel
  iunie 29, 2014 @ 2:06 pm

  Părintele Arsenie Boca, aşa cum îl ştim şi atât cât ştim despre el, este un miracol. Înainte cu o zi să plec la mormântul lui, m-am tot gândit la un singur lucru, un singur fapt şi anume: ce putere Dumnezeiască are acest om să adune atâta lume din toată ţara, într-un singur loc.
  În ziua în care am ajuns mi-a fost dat să văd mai mult pe lângă că erau foarte mulţi oameni, era totuşi linişte în incinta Mănăstirii Prislop, coada de oameni care se întindea până la mormântul Părintelui se „derula” în linişte şi pace, oameni care nu s-au cunoscut niciodată comunicau aceași limbă în numele Părintelui Arsenie Boca.
  Am rămas cu o impresie puternic plăcută ce poate un OM să facă chiar şi de dincolo, şi anume să adune atâta lume de toate „culorile”, într-un singur loc.
  Nici nu ştiu cum să închei.
  Mulţumim Părinte că ai fost printre noi şi ne-ai arătat că se poate să fii aproape de Dumnezeu chiar şi de aici, de pe pământ.

  Răspunde

 2. minodora
  noiembrie 13, 2017 @ 12:39 pm

  la această autobiografie se referă d-na Isabela Vasiliu-Scraba in eseul său despre Părintele Arsenie Boca/Anisie: https://isabelavs2.wordpress.com/parintele-arsenie-boca/personajroman/ .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *