Căutăm programatori PHP voluntari pentru un proiect online de impact național în memoria eroilor, martilor și victimelor totalitarismului comunist

La început a fost un site cu câteva zeci de articole dedicate unui număr de 16 martiri și mărturisitori ai lui Hristos care au suferit în temnițele comuniste. În 9 ani de muncă susținută am reușit să publicăm peste 2400 de articole documentare despre rezistența spirituală și culturală a poporului român în temnițele comuniste. Toată această muncă se numește fericiticeiprigoniti.net.

Între timp am strâns zeci de mii de pagini de documente de arhivă pe care vrem să le împărtășim generației de azi și de mâine într-un mod coerent, intuitiv, și ușor de parcurs. Pentru aceasta aveam nevoie să construim o platformă online inteligentă care să poată fi accesată gratuit de orice om care vrea să-și cunoască istoria, rădăcinile și eventual să descopere modele de sfințenie și demnitate.

Pentru a construi această platformă avem nevoie în echipă noastră de programatori PHP experimentați. Munca și finalizarea acestor proiecte din cadrul acestie platforme vă vor oferi satisfacția că ați pus umărul la revelarea adevărului istoric și la întărirea în Dumnezeu prin aducerea în societate a unor modele demne de oameni.

Trimite-ne CV-ul tău la adresa contact@fericiticeiprigoniti.net sau contactează telefonic sau pe whatsapp la +4 0751.075.568 și dacă îndeplinești cerințele necesare acestui proiect te contactăm cât mai repede pentru a începe treaba.

România onorează astăzi Deținuții Politici Anticomuniști

București, 9 martie 2019. Mesajul Președintelui Executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER), Radu Preda, cu ocazia Zilei Deținuților Politici Anticomuniști:

Ziua deținuților politici anticomuniști, 9 martie, nu este o simplă dată în calendarul instituțional al României. Fără exagerare, această zi este la fel de importantă precum cea care marchează, la 1 decembrie, unitatea teritorială a Țării. Mai ales dacă ținem cont că, după instaurarea dictaturii comuniste, majoritatea celor care, acum un secol, au fost actori ai istoriei, la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia, au sfârșit în temnițele noii puteri „populare”.

De foarte puțini ani, România îi poate onora pe eroii anticomuniști la Monumentul „Aripi” din Capitală. Or să mai treacă alți ani, sper să nu fie prea mulți, până când elevii vor învăța despre adevăratul chip al dictaturii proletariatului parcurgând Muzeul Crimelor Comunismului în România (MCCR).

Citește mai departe...

Calendarul de comemorări

Comemorari recente

Citatul zilei
  • "Trebuie să mărturisim prin comportarea de zi cu zi, poate cu suferinţă, cu sânge şi chiar cu viaţa de ni se va cere." Traian Trifan

Ultimele comentarii