Skip to content

6 Comentarii

 1. Sorin Dumitrascu
  ianuarie 8, 2012 @ 3:12 pm

  Comunicat FSANP: Administrația Penitenciarelor comemorează moartea unui torționar http://fsanp.ro/index.php/2012/01/comunicat-fsanp-administratia-penitenciarelor-comemoreaza-moartea-unui-tortionar/

  Răspunde

 2. saul
  ianuarie 17, 2013 @ 8:40 pm

  De ce nu apare și vrednicul de pomenire IPS Bartolomeu, printre cei despre care se scrie pe acest site?

  Răspunde

 3. Administrator
  ianuarie 21, 2013 @ 12:59 pm

  A mai pus cineva această întrebare iar răspunsul este următorul: Așteptăm să se clarifice lucrurile. IPS Bartolomeu a căzut în reeducarea de la Aiud și din acest motiv încercăm să strângem cât mai multe informații pentru prezentarea unei imagini oneste a marelui vlădică.
  Momentan avem acces doar la literatura de memorialistică care în general nu-i este favorabilă preasfințitului în ceea ce privește perioada de reeducare de la Aiud. Nu este marea tragedie. Au fost destui mărturisitori care au avut căderi, uneori mari căderi, apoi s-au ridicat mai puternici. IPS Bartolomeu este unul dintre aceștia. Dar repetăm, avem nevoie de probe documentare din acea perioadă tulbure. Rugăm să aveți răbdare. Cu timpul vom concretiza lucrurile.

  Răspunde

 4. saul
  ianuarie 21, 2013 @ 5:31 pm

  Am citit foarte multe despre viata dansului,la inceput l-am acuzat,apoi am fost cucerit de predicile sale si de tot ce a facut la Cluj si nu numai. Pentru mine el traieste in continuare si transmite prin opera sa. A fost singura voce puternica din Sinod,singurul care avea puterea de a li se impotrivi. Ai vazut ce s-a intamplat cu Mitropolia Clujului imediat dupa moartea sa. Pentru tot ce a facut in toti acesti ani,cred ca ar merita mai mult. E doar o parere…

  Răspunde

 5. Administrator
  ianuarie 22, 2013 @ 7:58 am

  Sigur că IPS Bartolomeu merită mult mai mult, inclusiv cinstea de mărturisitor și apărător al ortodoxiei. Cuvintele de laudă ar fi de prisos. Doar că trebuie să ne edificăm asupra acelei perioade ca să știm cum prezentăm lucrurile, atâta tot. E doar o chestiune de timp.

  Răspunde

 6. saul
  ianuarie 22, 2013 @ 3:02 pm

  Atunci ma voi ruga,ca timpul sa treaca repede! Multumesc pentru lamuriri!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *