Skip to content

3 Comentarii

 1. Cristina David
  august 9, 2012 @ 11:36 pm

  Doamne ajută!

  Din suflet m-am bucurat să găsesc pe site-ul dumneavoastră această noutate impresionantă în lumea ortodoxă din țară. Pe unii preoți i-am cunoscut personal, Părintele Ilarion Felea fiindu-mi rudă apropiată din partea mamei mele. Pe Părintele Stăniloae desigur că l-am cunoscut după ce a ieșit din închisoare, ei doi au fost prieteni nedespărțiți în viață.
  Dumnezeu să le odihnească sufletele în Pacea Lui, tuturor martirilor din închisorile de tragică amintire.
  Mulțumim domnului Claudiu Balan pentru alcătuirea acestui frumos articol/montaj cu icoanele zugrăvite în Catedrala din Bacău, așa am putut afla despre proiectul realizat cu pietate în memoria martirilor întru Hristos.

  Răspunde

 2. Administrator
  august 10, 2012 @ 12:49 pm

  Doamna Cristina, i-am transmis mesajul dumneavoastră lui Claudiu dar, fiind foarte strâns cu timpul din cauza organizării unei tabere de vară a Asociaței Ortodoxia Tinerilor, m-a rugat pe mine să vă transmit că la rându-i s-a bucurat mult de această noutate și vă mulțumește pentru cuvintele calde.
  Domnul să vă aibe în pază!

  Răspunde

 3. Maria
  august 11, 2012 @ 2:53 pm

  Ajută-ne Doamne să trăim în așa fel încât să nu ne fie zadarnică jertfa mărturisitorilor din închisori care s-au supus tuturor caznelor omenești ca să ne fie nouă pildă!
  Tinde Mâna Ta Cea Sfântă și binecuvantează această „lucrare minunată” care ne învață cum să-L iubim pe Domnul, cât și pe aproapele!
  Auzi-ne Doamne și-Ți mulțumim!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *