Skip to content

2 Comentarii

 1. ioana o piatra
  martie 16, 2015 @ 12:02 pm

  Să ne fie învăţătură şi nouă, nevrednicilor de acum, toată spusa acestui vrednic Părinte, păstor de suflete! Dumnezeu să-l primeasca in Rai! Cine ştie cât o fi pătimit, sărmanul, prin închisori…
  Aşa predici dure ne-ar fi de folos şi nouă in Biserică, chit că unii credincioşi mai slabi ar putea da bir cu fugiţii şi ar merge la preoţi mai îngăduitori. Aceştia din urmă, însă, ar trebui să ştie că nu trebuie sa lase nicio iotă din cuvântul Domnului, că nu lasă de la ei! Adică nu sunt în măsură să facă excepţii de la regulă.. În zilele noastre, atâtea excepţii s-au făcut şi atâtea compromisuri şi îngăduinţe s-au acceptat, că nimeni nu mai ştie de fapt că albu-i alb şi negru-i negru. Ne mulţumim cu tonuri de gri şi ne credem creştini, când de fapt suntem căldicei, ba chiar reci de-a dreptul… Dumnezeu cu mila!

  Răspunde

 2. Elena Ungureanu
  ianuarie 8, 2017 @ 7:02 pm

  Un preot martir, pe care il cunoaste mama mea care mergea la slujbe in Silistea, Suceava. Preotul se ruga cu lacrimi in genunchi. Postea foarte mult, dormea cu capul pe o cărămidă si avea vedenii. A fost torturat de comunisti pentru credinta. Este unul dintre marii duhovnici ai Romaniei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *