Skip to content

5 Comentarii

 1. maria
  martie 25, 2011 @ 8:37 pm

  …una dintre cele mai cutremuratoare scrieri,pe care am citit-o,simt o rusine si mai crunta fata de Hristos cand imi aduc aminte de multele momente cand mi se parea ca crucea mea este de nepurtat.ce durere au trait acestia ! ce taina de necuprins,sa-l ceri ,sa-l cauti,sa-l iubesti pe Hristos in cele mai cu adevarat crunte momente!fericiti si iar fericiti sunteti voi martirii Lui Hristos!voi care acum aflati acum mangaiere vesnica in bratele dulcelui Iisus!
  Slava Lui Dumnezeu pt toate!

  Răspunde

 2. lice
  aprilie 8, 2011 @ 8:04 pm

  Tulburator.Mi-a fost jenà cà m-am considerat de atatea ori nefericità,mahnindu-i pe Hristos si Maica cea Bunà.

  Răspunde

 3. Cornel
  septembrie 19, 2014 @ 11:45 am

  Binecuvântaţi să fie toţi aceea care, prin mărturisirea încercărilor prin care au trecut, ne sunt astăzi exemple de adevărată credinţă. Comparând încercările noastre de astăzi cu cele prin care au trecut ei, ne dăm seama cât de mult ne iubeste Dumnezeu şi că, de multe ori noi nu înţelegem cu adevărat ce înseamnă să ai o cruce grea de dus.

  Răspunde

 4. Florentina
  septembrie 28, 2014 @ 10:44 am

  Iartã-ne Doamne pentru puțina credințã pe care-o avem atunci când ni se pare cã suntem greu încercați..şi mulțumim Ție, pentru pilda de adevăratã răbdare a sufletelor de martiri care au înțeles iubirea Ta..Binecuvântați sã fie, fiecare dupã numele sãu !

  Răspunde

 5. Elena Nechita
  iunie 29, 2015 @ 6:23 pm

  Doamne, iartă-ne pe noi, robii Tăi; ajută-ne și protejează-ne! Pomenește-ne în Împărăția Ta, cea fără de păcat!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *