Skip to content

2 Comentarii

 1. rupa vili
  aprilie 8, 2012 @ 9:18 pm

  Interlopii cu legitimatie de la stat trebuie pedepsiti de urgenta.

  Răspunde

 2. Administrator
  aprilie 9, 2012 @ 12:47 pm

  Domnule Rupa Vili, încercați să iertați și să vă împăcați cu cei care considerați că v-au nedreptățit, altfel nu veți avea pace ci doar veți fi chinuit de frustrări, repulsie și dușmănie față de oameni. Repulsia și ura față de oameni nu odihnește sufletul ci doar îl răscolește și îl tulbură, aducând întristare. Doar iertarea eliberează sufletul de ciuda nedreptății suferite și aduce pace.
  Nu uitați că și Mântuitorul Hristos a fost nedreptățit cu nedreptate strigătoare la cer: El, nevinovat de vreun păcat, a fost înjurat, scuipat, bătut și răstignit de oamenii cărora El însuși le-a dat viață. Și totuși, Mântuitorul i-a iertat pe toți ca să-i câștige cu dragostea cea îndelung răbdătoare.
  Aveți de față și exemplul fericitului mărturisitor Ioan Ianolide, care a făcut 23 de ani de temniță pe nedrept, și totuși nu a căutat să se răzbune ci și-a iertat prigonitorii. În această mărturie la care discutăme aflăm că ”am îngrijit chiar pe generalul care fusese preşedintele curţii militare care a pronunţat condamnarea mea. Mi-a fost dat ca să-i închid ochii. După ce îi servise pe stăpâni, fusese azvârlit şi el în temniţă.”. Deci fericitul mărturisitor Ioan a purtat de grija celui care îl condamnase la ani grei de temniță. Iată cum întoarce Dumnezeu lucrurile și iată cum oamenii care îl iubesc pe Dumnezeu îi ajută să se mântuiască pe cei care le-au fost dușmani.
  Așadar domnule Vili, iertați și dumneavoastră pe oameni ca să vă ierte Dumnezeu și dumneavoastră păcatele. De veți ierta și nu veți căuta să vă faceți dreptate singur, veți dobândi pace sufletească. Iar dacă veți avea pace, înseamnă că veți avea bucurie. Și până la urmă cred că asta doriți: să fiți un om bucuros.
  Doamne ajută!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *