Skip to content

3 Comentarii

 1. Elena Bucșenaru
  februarie 17, 2014 @ 6:42 pm

  M-am născut și am crescut în aceeași casă cu IOAN IANOLIDE. Suferința bunicii mele [mama lui] nu o pot descrie în cuvinte. Numai credința, rugăciunea și iubirea ne-a alinat durerea. MULTUMESC DIN SUFLET OAMENILOR CARE AU CONTRIBUIT LA CUNOAȘTEREA ADEVĂRULUI ȘI REALITĂȚII DESPRE IOAN IANOLIDE!

  Răspunde

 2. GEORGE DAN FOTEA
  iunie 16, 2015 @ 5:07 pm

  Mă gândesc acum când citesc despre chinurile acestor oameni nevinovaţi că toate necazurile prin care au trecut şi detenţiile grele suportate de mulţi sunt oare o cauză a blestemelor evreilor ce-au suferit cu doar câţiva ani înainte din cauza regimului nazist … Să fie oare adevărat? Străbunicul meu a fost primar legionar, condamnat aproape 3 luni la închisoare, oamenii spun că au scris la autorităţi să îl elibereze şi a fost eliberat comuniştii erau împotriva tuturor…De ce oare prostimea nu s-a răsculat mai devreme de 1989.

  Răspunde

 3. Dr.GEORGES ISCRU
  februarie 12, 2019 @ 7:12 pm

  Sant doctorul Georges Iscru. M-am nascut si am crescut in Dobrotesti, vecin cu casa parinteasca a lui Ioan Ianolide. I-am cunoscut parintii, l-am cunoscut pe Ioan. Pastrez pentru totdeauna chipul lui luminos, frumos, inalt ca un brad de Carpati. Ce om minunat a dat acest sat, un adevarat sfant, de o rara frumusete sufleteasca, duhovniceasca. A fost mesagerul lui CHRISTOS. Ca si el a suportat cu zambetul pe buze torturile calailor comunisti. Un Homme de o mare demnitate !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *