Skip to content

35 Comentarii

 1. iordachescu.constant
  noiembrie 25, 2013 @ 4:59 pm

  Ultimele locuri în Pelerinajul la Mănăstirea Prislop cu ocazia parastasului părintelui Arsenie Boca. Vom vizita mai multe mănăstiri deosebite din Oltenia. Programul pelerinajului îl găsiți aici: http://paginadefolos.blogspot.ro/2013/10/pelerinaj-la-parastasul-pr-arsenie-boca.html sau la 0748145015 Constantin. Recomandați va rog mai departe.

  Răspunde

 2. Sălăjan Ramona
  decembrie 19, 2013 @ 1:56 pm

  Doamne, ce oameni ”mari” ca și trăire sufletească a avut poporul român…..oare suntem vrednici să le fim urmași….?
  Doamne întărește-ne credința și dă înțelepciune poporului român!!!!

  Răspunde

 3. Viorica Kerekes
  aprilie 28, 2014 @ 10:14 pm

  Doamne, cât de mult îl iubesc pe Părintele Arsenie Boca!
  Doamne, Te rog, miluiește-ne și mântuiește-ne pe toți! AMIN!

  Răspunde

 4. FLOREA MIHAELA
  iulie 11, 2014 @ 7:00 am

  Aşa e, avem şi am avut oameni de valoare,dar nu ştim să-i preţuim. Dar mai rar ca Părintele Arsenie, doamne ajută-ne să-i iubim pe sfinţii acestei ţări din tot sufletul nostru şi să ne rugăm pentru ţara aceasta, pentru familiile noastre, şi să fim statornici în credinţă. AMIN!

  Răspunde

 5. Ioana G.
  noiembrie 12, 2014 @ 12:44 pm

  Liniştea ce cuprinde Prislopul este unică, acolo te simţi aproape de casă indiferent din ce zonă vii şi de la ce distanţă…. Am fost acolo şi mi-e dor să mai merg.
  Părinte Arsenie Boca luminează-mi calea spre ceea ce merit, iar unde nu merit să fiu, arată-mi în modul tainic, pe care îl simt dimineaţă de dimineaţă citindu-ţi „Rugăciunea de dimineaţă” scrisă de Sfinţia ta căci ai Duh Sfânt Dumnezeiesc. Îți mulțumesc Părinte Arsenie Boca că veghezi asupra mea şi a copiilor mei. Amin.

  Răspunde

 6. Ioana G.
  noiembrie 13, 2014 @ 7:10 am

  Rugăciunea de dimineaţă, scrisă de Părintele Arsenie Boca este taina cu care îmi încep ziua…. Dumnezeu mi-a dat şansa de a călca pe cărările pe care a fost şi dragul nostru Părinte. Mi-a dat un semn să am încredere şi să continui să merg către o viaţă mai bună.
  Mulţumesc Părinte Arsenie Boca că ai existat şi că exiști în casa mea, în familia mea, în gândul meu.
  Doamne ajută şi dă-mi ceea ce merit, nimic mai mult, nimic mai puţin, susţinută fiind de rugăciunile Părintelui pentru mine şi ai mei cei dragi.

  Răspunde

 7. Marius Ianuș
  decembrie 19, 2014 @ 11:11 pm

  Răspunde

 8. Dorin J.
  decembrie 29, 2014 @ 9:53 am

  Recomandare pentru autorii site’ului: Poate faceţi un calendar al Sfinţilor închisorilor cu data trecerii lor la Domnul?

  Răspunde

 9. Dan
  decembrie 29, 2014 @ 9:48 pm

  Mulțumim de recomandare Dorin. Luăm propunerea ta ca pe încă o încredințare că ideea aceasta este de la Domnul, și de neaparată trebuință.
  În ultima jumătate de an am primit câteva astfel de cereri și deja am hotărât că vom face un calendar al noilor martiri și mărturisitori, cu data trecerii lor la Domnul, grupat eventual pe lunile anului, sau în alt mod de organizare, astfel încât să fie util pentru pomeniri/parastase/comemorări.
  Rămâne de implementat, sperăm până la mijlocu anului 2015. Oricum, vă anunțăm când e gata.

  Îți urez sărbători cu inima senină alături de familie!

  Răspunde

 10. Aurica
  ianuarie 6, 2015 @ 3:27 pm

  Părinte Arsenie, te rog ajută-mă că soţul meu să se elibereze de minciună, să aibă pe Dumnezeu în suflet, să ne iubească. Ajută-mă şi cu maşina şi pe băiatul meu să gândească pozitiv, mulţumesc Părinte.

  Răspunde

 11. Aurica
  ianuarie 8, 2015 @ 10:15 am

  Părinte Arsenie, te rog ajută-mă cu taxa la maşină, ajută-l pe soţul meu să ajungă cu bine acasă, să fie bun, calm, cu dragoste în suflet, pe vecina mea care i-a plecat soţul de acasă, şi pe băiatul meu în sesiune, MULŢUMESC PĂRINTE.

  Răspunde

 12. Aurica
  ianuarie 9, 2015 @ 2:31 pm

  Părinte Arsenie ajută-mă să fiu bine, să am pace, liniște, iubire în familie, mulțumesc Părinte.

  Răspunde

 13. Adrian
  ianuarie 12, 2015 @ 3:09 pm

  Am fost la Prislop după o problemă pe care a avut-o familia mea. Părintele ne-a venit în ajutor într-un mod minunat punându-mi la îndemână prompt, aparent întâmplător, răspunsul la toate întrebările pe care mi le puneam. Fiica mea de doi ani nu mai vroia să plece de lângă cruce, zicând că vede „becul”, o lumină puternică, iar soţia că a mai văzut locul crucii într un vis mai demult. Mi-a eliberat inima şi cugetul de probleme. Ne-am simţit protejaţi şi pe drum şi ulterior. Fiica mea a folosit în perioada următoare expresii de-ale părintelui şi a început să mănânce mai bine şi să ceară la biserică, la Doamne.

  Răspunde

 14. Aurica
  ianuarie 12, 2015 @ 5:49 pm

  Părinte ARSENIE, te rog ajută-l pe băiatul meu să meargă cu dragoste la facultate să înveţe, mulțumesc PĂRINTE.

  Răspunde

 15. Aura
  ianuarie 16, 2015 @ 4:53 pm

  Părinte Arsenie, te rog ajut-o pe sora mea să lucreze, să se poată întrețină sigură, să-și rezoleve problemele cu prietena ei, să aibă pace în suflet. Mulțumesc părinte.

  Răspunde

 16. Aura
  ianuarie 30, 2015 @ 5:04 pm

  Părinte Arsenie am realizat multe prin rugăciune în viaţa mea. Cel mai greu îmi este cu soţul ,vezi părinte ce-i cu el. Ura , minciuna ,răutatea din sufletul lui, jigniri fără număr, umilinţe.. nu am cuvinte să povestesc. Te implor părinte rezolva această situaţie. Mulţumesc părinte.

  Răspunde

 17. Aura
  februarie 6, 2015 @ 7:53 am

  Părinte Arsenie am o facere împreună cu soţul, muncesc alături de el, nu recunoaşte că tot ce are a realizat cu mine şi cu copilul. Acuma îmi spune să îmi caut de lucru, face nişte crize de nebun, mie frică de el, fratele lui a făcut un lucru oribil, ajută-mă părinte.

  Răspunde

 18. Aura
  februarie 6, 2015 @ 10:42 am

  Părinte Arsenie, ajută-mă să-mi găsesc de lucru după pregatirea mea, să am pace sufletească, liniște, iubire, respect. Mulțumesc părinte.

  Răspunde

 19. Dani
  martie 5, 2015 @ 10:50 am

  Părinte Sfinte, îți mulțumesc că m-ai scos din rătăcire și te rog mijloceste înaintea Domnului Hristos, pentru durerile mele cele mari pe care bine le cunoști. Mulțumesc Părinte Sfinte.

  Răspunde

 20. Geta
  martie 5, 2015 @ 3:49 pm

  Părinte Arsenie ajută-mă. Mulțumesc părinte.

  Răspunde

 21. Livia Besa
  martie 9, 2015 @ 8:41 pm

  Parinte drag sufletelor noastre ajuta-ne, adu pacea si linistea in familia noastra. Multumim ca ne esti aproape.

  Răspunde

 22. Luciana
  martie 23, 2015 @ 11:52 am

  Părinte Sfânt, mulţumesc lui Dumnezeu şi la toţi Sfinţii pentru minunea de băiat pe care mi-aţi dat-o şi vă rog să aveți grijă de el în continuare. Te rog Părinte să te rogi şi pentru familia mea, să ne meargă bine, să nu existe ură şi răutate şi să fie sănătoşi… Te rog să faci să mă înţeleg bine cu soţul meu şi să fim sănătoşi, să ne iubim şi să nu ne greşim niciodată. Vreau ca băieţelul meu să aibă doi părinţi uniţi. Noi ne mai dorim un copilaş, te rog să fie sănătos.

  Răspunde

 23. Amisculesei Ionica
  martie 30, 2015 @ 11:57 am

  Sfinte părinte roagă-te Domnului pentru noi păcătoşii. Am greşit mult în această viaţă iar Domnul iubitor de oameni s-a milostivit de mine şi mi-a dăruit oameni minunaţi alături. M-a învăţat să fiu mulţumitoare pentru orice lucru, să fac bine fără să cer înapoi nimic, să fiu îngăduitoare mai ales că îmi stăruie în minte una dintre cele 9 fericiri:
  „Fericiţi făcătorii de pace că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema!”
  Am ajuns să fiu răbdătoare şi să înţeleg că tot ce mi se întâmplă este ca să învăţ şi să fiu mântuită în viaţa de apoi. Am doi copii cărora le doresc să-şi afle calea, să fie înţelepţi, sănătoşi şi ocrotiţi de rău. Ajută-le părinte rugându-te Domului pentru ei şi pentru soţul meu. Ştiu că nu merit să mă asculţi dar caut să nu mai greşesc şi să mă rog mereu pentru iertarea păcatelor mele cele fără număr. Mulţumesc sfinte părinte Arsenie.

  Răspunde

 24. Etienne
  aprilie 5, 2015 @ 11:56 am

  Sfinte Părinte, ajută-mă să-mi întemeiez o familie și să o iau pe drumul cel bun. Doamne Ajută!

  Răspunde

 25. Sebastian
  aprilie 13, 2015 @ 8:49 pm

  Parinte Arsenie Boca, am pacatuit cu bestialitate si neomenie in fata lui Dumnezeu, a sfintilor sai si a ta. Roaga-te pentru noi Parinte, mai ales in veacul acesta al minciunii, al nepasarii, si al necredintei.
  Roaga-te Sfinte Parinte pentru mine ca Domnul sa nu-si intoarca chipul Sau Prea Sfant de la mine si sa zica ”Plecati de la mine, blestematilor, in focul cel vesnic pe care Tatal meu la pregatit pentru diavol si ingerii lui!”
  Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii!

  Răspunde

 26. MIhaela P.
  aprilie 22, 2015 @ 7:21 pm

  Sfinte drag sufletului meu, îţi mulţumesc pentru clipele de linişte, pentru că eşti alături de mine în momente grele, pentru că ai spus că o ne ajuţi pe noi mai mult de acolo din cer! Te rog sfinte, roagă-te pentru noi, păcătoşii!

  Răspunde

 27. Marius Aurelian
  mai 19, 2015 @ 4:31 pm

  Sfinte Părinte Arsenie iartă-ne pe noi păcătoșii si roagă-te Domnului nostru Iisus Hristos să ne ierte de mulțimea păcatelor noastre.

  Răspunde

 28. Adelina Ioana
  mai 27, 2015 @ 6:48 pm

  Sfinte Părinte Arsenie, ajută-mă pe mine, păcătoasa, să găsesc drumul cel drept fără a le face rău altora, dă-i sănătate copilului meu şi tuturor celorlalţi copii pe care îi îngrijesc, ajută-mă în clipele de cumpănă! Roagă-te şi pentru mine, păcătoasa, Sfinte! Amin

  Răspunde

 29. Marcel
  iunie 20, 2015 @ 7:38 pm

  Părinte Arsenie roagă-te pentru mine păcătosul.

  Răspunde

 30. dumitru vf
  noiembrie 13, 2015 @ 6:16 pm

  Parinte te rog spune-i lui Dumnezeu ca imi cer iertare si sa ma ajute sa ma impac cu sotia
  Ajuta-ma Parinte!

  Răspunde

 31. @ Elena Google Iacob
  septembrie 11, 2016 @ 9:21 am

  Părinte Arsenie nu doresc decit sănătate pentru semeni mei și pentru familia mea. Te rog părinte roagă-te pentru noi. Bunului Dumnezeu să ne îndrume pe calea cea dreapta a luminii și să nu pierim în păcat.
  Slăvit este numele Domnului Dumnezeul nostru.

  Răspunde

 32. Ioana Nitulescu
  noiembrie 28, 2016 @ 12:12 pm

  Cine povesteste oare?

  Răspunde

 33. Dan
  noiembrie 28, 2016 @ 1:13 pm

  Autorul mărturiei (evocării) este fostul deținut politic Victor Roșca, arestat la acea vreme de pe băncile liceului, în timpul susținerii bacalaureatului. El este autorul cărții de memorii din care am făcut extrasul și totodată unul din eroii noștri naționali și mărturisitor al Bisericii, despre care din păcate tânăra generație nu știe aproape nimic.
  Din câte știm, dl. Roșca încă este în viață, în Canada.

  Răspunde

 34. Ioana N
  decembrie 2, 2016 @ 9:36 pm

  Multumesc mult! Doamne, ajuta!

  Răspunde

 35. Rostarciuc Gabriela
  august 22, 2019 @ 7:41 am

  Persecutia Parintelui Arsenie Boca mi-a amintit de bunicul meu care a suferit si el persecutiile comunistilor, iar in anul 1941 a fost deportat in lagarele comuniste, torturat si infometat pentru simplu fapt ca era crestin iuruc.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *