Skip to content

5 Comentarii

 1. Cristina
  mai 25, 2012 @ 2:30 am

  Vă mulţumesc din suflet pentru aceste pagini cutremurătoare de credinţă şi istorie naţională.
  Mărturiile ororilor care s-au petrecut între zidurile închisorilor comuniste sunt sfâşietoare(am citit multe dintre ele cu lacrimi în ochi şi nu mă puteam opri din rugăciune),dar atât de necesare!
  Mi-aş dori să ajungă aceste pagini de credinţă şi istorie în fiecare sală de clasă din România, în fiecare casă de român (şi nu numai) şi mai ales în inima fiecărui român.
  Cinste acestori martiri ai lui Hristos şi ai neamului care sunt pentru noi lumina demnă de urmat.
  Doamne ajută!

  Răspunde

 2. Administrator
  mai 25, 2012 @ 8:06 am

  Doamne ajută, Cristina!
  Într-adevăr, aceste mărturii sunt copleșitoare și nu de puține ori am plâns și noi. E și normal să fie așa, pentru că istoria aceasta pe care o citim este una pe care martirii noștri au trăit-o în lacrimi. Identificându-ne cu ei, cu durerea lor, cu dramele lor, nu facem decât să pregustăm picături din oceanul lor de suferință. Însă doar așa ne înfrățim cu ei în duh.
  Mulțumim și noi pentru cuvintele frumoase!

  Răspunde

 3. Costi
  septembrie 4, 2012 @ 12:06 pm

  Pentru cei care nu știu, părintele Lungeanu a murit duminică, 2 septembrie 2012. Este depus la Biserica Buna Vestire în Iași. Înmormântarea este joi la ora 10.

  Răspunde

 4. S.B.
  septembrie 4, 2012 @ 7:30 pm

  Îmi pare atât de rău că printre noi nu mai este părintele Lungeanu, un om atât de simplu, de bun, blând, mereu cu un surâs pe buze, ce emana o căldură sufletească în ciuda tuturor chinurilor la care a fost supus atâția ani!

  Dumnezeu să-l odihneasca în pace!

  Răspunde

 5. Elena
  septembrie 7, 2012 @ 9:34 am

  Doamne ajută. Are cineva imagini sau poze, chiar și mai multe informații despre înmormântarea părintelui Mihail Lungeanu? La ce oră a murit și alte detalii. Sunt din București și nu am ajuns la Iași în perioada aceasta. Dacă cineva ar putea să-mi lase mai multe informații îl rog să folosească și adresa aceasta de mail: engleza.meditații@gmail.com. Menționez că ce este online am citit deja. Mulțumesc.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *