Skip to content

4 Comentarii

 1. maria
  octombrie 28, 2011 @ 9:03 am

  nu pot să cred cât de frumos este acest om,ca un înger coborât din cer,câţi din noi am mai face asta,cât de impresionant .de curând am avut ocazia să mă familiarizez cu povestirile lui Marcel Petrişor,stau şi-l ascult şi nu-mi vine să cred,ştiu că este adevărat dar am ajuns să daă crezare cuiva care spunea că omul e mai rău decât dracul.ce crud sună!cât au putut suferi oamenii ăştia ,după ce am auzit în repetate rânduri de ‘minunile’ satanice ale lui Ghe Enoiu sau Crăciun,nu mai spun de Ţurcanu,aseară de pildă am căutat curioasă poza lui Enoiu ,nu pot să cred că a existat aşa ceva,nu ştiu cum să-i spun şi cred că nici nu trebuie să-i spun.
  e ceva care te sfâşie,ceva care-şi pune amprenta decisiv ,odată ce afli de ei şi grozăviile de acolo parcă nu mai eşti acelaşi,e atâta durere!
  Doamne iartă-i sau nici nu ştiu cum să spun ,creştineşte nu ştiu ,pe acei torţionari şi Domnul meu Sfânt îmbrăţişează-i dulce pe cei torturaţi!

  Răspunde

 2. Administrator
  octombrie 29, 2011 @ 7:26 am

  Maria, nu putem decat sa ne bucuram ca esti atat de interesata de aceste subiecte.
  Cat despre om el nu poate fi mai rau ca dracul…ci la fel de rau, dat fiind ca dracul e rautatea absoluta, rupta definitiv de Dumnezeu. Pe cand omul, oricat de rau ar fi, mai are o sansa, atata timp cat este in viata… sansa pocaintei.
  Judecand de departe, prioana aceasta, ca si toate celelalte, a aratat cat de rau poate ajunge omul fara Dumnezeu si cat de bun si dulce poate fi omul cu Dumnezeu. Intr-un mod simplist, diferenta dintre unii si altii a facut-o vointa fiecaruia si harul lui Dumnezeu.
  Primii cu vointa impotriva lui Dumnezeu si lipsiti de har iar ultimii cu vointa pentru Dumnezeu si purtatori de Duh Sfant.
  Din experienta iti spun, atunci cand te simti tulburata de grozaviile pe care le-au facut tortionarii si prigonitorii, sileste-te sa te rogi pentru ei, cat de putin, altfel iti pierzi pacea si te umpli de repulsie. Sa luam exemplul marturisitorilor.

  Răspunde

 3. sorin
  decembrie 17, 2011 @ 8:16 am

  D/zeu ii iubeste pe cei puternici sufleteste si sunt sigur ca MIRCEA VULCANESCU e acolo unde trebuie unde este bine si frumos si nu este chin.Intrebare de ce oare intara asta romania au existat mai multe lepre decat oameni cu caracte

  Răspunde

 4. Administrator
  decembrie 18, 2011 @ 11:31 pm

  Doamne ajută, Sorin!
  Păi întrebarea este formulată în mod subiectiv. De unde să știm noi că în țara asta au fost mai multe lepre decât oameni cu caracter? Nu există o statistică oficială în acest sens 🙂
  Doar reflexul de a observa mult mai ușor răutatea din oameni decât binele, ne determină să credem asta. Ce-i drept, întotdeauna oamenii răi au atras atenția mai mult decât oamenii buni din câteva motive simple:
  Omul bun nu stârnește repulsie, nu scandalizează, nu face gălăgie, este smerit și se ferește de reclamă. Dar omul rău atrage atenția și când nu vrea, darămite când vrea. De asta și noi ne lăsăm antrenați de gălăgia oamenilor fără Dumnezeu în loc să fim mai atenți la oamenii buni de luat drept model.
  Așa că dragă Sorin, eu te invit să nu disperi și să ne dăm toată silința ca să îngroșăm rândul oamenilor buni ca să fie măcar cu 2, mai puțini oameni răi 🙂
  Pentru început îl putem lua model pe fericitul martir Mircea Vulcănescu.
  Domnul să te aibe în pază!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *