Skip to content

4 Comentarii

 1. Constanța
  noiembrie 13, 2013 @ 5:07 pm

  Eu nu cred în aceste note informative! Nu cred că Printele a afirmat că a exagerat cu asceza. Este drumul omului către Dumnezeu, spre mântuire! Acestea sunt afirmațiile unui laș, care a pierdut lupta în războiul nevăzut! Părintele a fost un mărturisitor al Lui Hristos și cred că la mărturisit până la capăt, până la martiriu!

  Răspunde

 2. Dan
  noiembrie 16, 2013 @ 9:20 am

  Doamna Constanța, notele informative sunt gândirea/reflexia/părerea informatorilor… adică a colaboratorilor Securității… adică micile iude din jurul mărturisitorilor. De ce să vă simțiți surprinsă și scandalizată? Aceste note trebuie înțelese în optica inversă, pentru că pentru Securitate și colaboratorii săi virtuțile creștine erau privite ca mari handicapuri. Unul dintre cele mai mari ”handicapuri” era de a fi mistic (credincios profund), ”păcat” de neiertat pentru Securitate.
  Fiți vă rog în pace!

  Răspunde

 3. Surd
  aprilie 9, 2015 @ 10:48 pm

  Informatia este falsa, Surd Dumitru este bunicul meu si confirm faptul ca aceasta informatie este doar un rahat ce l-ati scos voi aiurea. Eu stiu cine a fost bunicul meu. Daca tot vreti sa denigrati oamenii poate doriti si un proces in instanta.

  Răspunde

 4. Dan
  aprilie 10, 2015 @ 7:49 am

  Doamnă sau domnișoară Eliza, sunt de părere că ar trebui să fiți supărată, și eventual să aduceți în instanță, pe cei care ne-au martirizat înaintașii, nu pe cei care le apără și promovează memoria. Altfel nu faceți altceva decât să luptați împotriva Adevărului, îngroșând rândurile prigonitorilor.
  Cu un limbaj arogant și amenințător, pretindeți că nota informativă de mai sus este falsă ca și cum editorii cărții din care am făcut extrasul au inventat compuneri pe seama bunicului dumneavoastră.
  Țin să precizez că nu aveți ce să infirmați în privința conținutului de mai sus pentru că nota informativă la care vă referiți este un document istoric de arhivă care oricând se poate verifica/consulta la CNSAS. Și aveți sursa specificată la subsolul notei, pe care o reproduc și aici: ACNSAS, fond Informativ, dosar 2637, vol. 1, f. 161-163.
  Așadar, amenințările dumneavoastră sunt gratuite, fără temei, și nu-mi rămâne decât să mă rog ca Dumnezeu să vă ierte, să vă lumineze și să vă dea tăria de a accepta adevărul, oricât de dureros este.
  Deasemenea, pentru că suntem în preajma praznicului Învierii Mântuitorului Hristos, vă urez sărbători cu bucurie alături de cei dragi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *