Skip to content

15 Comentarii

 1. Victor Ștefan
  octombrie 4, 2014 @ 2:51 pm

  BINECUVÂNTAT SĂ FIE DOMNUL ȘI DUMNEZEUL NOSTRU pentru că m-a învrednicit pe mine cel foarte nevrednic de a auzi și citi despre PĂRINTELE ARSENIE BOCA, cel care ne-a lăsat mari tezaure de învățături pentru folosul și mântuirea sufletului nostru. AMIN!

  Răspunde

  • Andrei
   octombrie 29, 2017 @ 7:29 pm

   Sfinte parinte Arsenie roaga-te lui Hristos pentru noi si nu inceta a mijlocii rugaciuni neincetate pentru acest popor si pentru aceasta lume.Atat de mult ai incercat sa aduci ‘omul’ pe drumul ce bun, sa il trezesti din uscaciunea vietii.Sute de rugaciuni pe care le-ai rostit parinte au ajuns in Cerul Sfant iar acum slujesti cu Serafimii si Heruvimii.Slava tie Sfinte Parinte Arsenie !

   Răspunde

 2. Aurica
  decembrie 24, 2014 @ 4:57 pm

  Părinte Arsenie, sunt tristă şi supărată, soţul mă umileşte încontinuu, face crize de nervi fără număr, mie frică de el, îşi bate joc de mine mereu şi de copil. Ajută-mă părinte. Mulţumesc.

  Răspunde

 3. Iosif Danie
  februarie 10, 2015 @ 3:32 am

  Domn părinte mijliceste pentru mine Iosif Daniel şi pentru Georgeta Lăcrămioara ca Dumnezeu să ne ajute să rămânem împreună, să ne iubim reciproc din toată inima noastră, să ne căsătorim împreună ca să devenim soţ şi soţie şi împreună să avem o viaţă bună şi fericită şi să-l putem sluji pe Dumnezeu. Amin. Doamne miluiește.

  Răspunde

 4. Florin Daniel
  mai 17, 2015 @ 11:04 am

  Trăiesc în afară de mulţi ani şi la începutul lunii acesteia mi-am luat 12 zile de concediu să ajung la Prislop la mormântul părintelui. Î-mi doream foarte mult să pot ajunge numai că locuiesc ceva cam departe de Prislop şi cu transportul puţin mai complicat, dar nu ştiu cum s-a întâmplat pentru că în două zile am ajuns chiar cu fica mea şi prietenul ei şi fără să gândesc că ei ar vrea să meargă, dar sigur a fost ajutorul părintelui să mijlocească venirea mea la el. Acolo nu vă spun ce se poate simţi, am vizitat multe locuri dar ca acolo niciunul. Dragi creştini care credeţi în părintele Arsenie, mergeţi acolo că numai trecând prin curtea mănăstirii te simţi ca nou. Părintele ajută să trecem pe la el numai să avem voinţă, că el se ocupă de restul. Eu personal îi mulţumesc cu toată fiinţa mea că m-a ajutat să mi îndeplinesc dorinţa şi la toată lumea ce ajunge acolo să li se îndeplinească dorinţele că sigur aşa va fi. Rugați-vă părintelui cu credinţa că el aude şi ajută.
  Doamne ajută şi Dumnezeu să vă îndrume, mulţumesc sfinte părinte.

  Răspunde

 5. LONCA MARIA ADINA
  iunie 20, 2015 @ 5:32 pm

  Sfinte Părinte Arsenie Boca, ajută-ne să ajungem cu bine eu şi familia mea la mormântul tău, roagă-te pentru noi şi pentru familea noastră, pentru toţi omenii de pe pământ, şi te rog părinte ajută-ne pe mine şi pe mama mea (soacrămea) care este o femeie minunată, şi nu lăsa boala cea grea să se abată asupra noastră. Doamne ajută-ne şi iartă-ne pe noi oamenii. Îţi mulţumesc Doamne pentru familia minunată pe care Tu Doamne Mi-ai dat-o.Şi te mai rog ceva Doamne, te rog ai grijă te toţi copilaşii de pe pământ, printre care sunt şi cei doi copii ai mei Doamne, şi de soţul meu meu Doamne. AMIN.

  Răspunde

 6. Dumitrache Daniel
  iunie 28, 2015 @ 9:57 pm

  Părinte ai grijă de familia mea şi nu o lăsa să se destrame.Ai grijă de soţia mea şi întoarce-o din nou la mine! Iartă-mi păcatele şi dăruiește-mi mai multă credinţă în Dumnezeu.

  Răspunde

 7. Lidia
  iulie 15, 2015 @ 10:54 am

  Părinte mare, a grijă de mine şi de duşmanii mei. Ce să facem când dreptatea e pe la mijloc?
  Eu încerc să fiu dreaptă dar duşmanii mă umilesc. Sunt puternici pentru că sunt o haită care fură din puţinul pe care îl avem toţi.

  Răspunde

 8. Niculina
  august 9, 2015 @ 9:01 am

  Parinte, ajuta-ne sa putem ajunge toata familia la mormantul tau, sa sarutam si sa imbratisam crucea de la capataiul tau. Sunt demult intr-un carut cu rotile si vreau sa te rogi Domnului si Maicii Sale pentru mine pacatoasa, netrebnica. Multumesc pentru ca stiu cu siguranta ca am fost ascultata. Amin.

  Răspunde

 9. Vera
  august 29, 2015 @ 6:48 pm

  De când am auzit de tine părinte mi-am dorit mult să ajung şi eu la mormântul tău. Mulţumesc părinte sfânt că mi-ai îndeplinit dorinţa, numai cu ajutorul tău am ajuns şi m-am întors cu bine pentru că sunt foarte departe. Datorită credinţei şi sufletului TĂU curat care l-ai avut Dumnezeu te-a înzestrat cu multă putere. Eu am simţit după drum lucru ăsta şi îmi dădeau lacrimile în timp ce mă apropiam. Mi-a plăcut foarte mult acolo părinte, e ca în rai. DAR părinte m-am supărat un pic că repede ne-a expediat. Dar asta este, vine foarte multă lume şi aşteaptă să le vină rândul. Părinte roagă-te pentru sufletele noastre şi ai grije de noi. Mulțumesc părinte. DOAME AJUTĂ.

  Răspunde

 10. Diana loana Bădiță
  septembrie 6, 2015 @ 7:04 pm

  Părinte Ieromonah Arsenie Boca, îți mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul, te rog nu mă lăsa, roagă-te la Dumnezeu pentru noi toți că ai Duh Sfânt…

  Răspunde

 11. gabriela
  octombrie 16, 2015 @ 10:30 am

  Sfinte Arsenie Boca ajuta ma sa fiu insarcinata,te rog din toata inima.

  Răspunde

 12. Pătraşcu Alexandra M
  februarie 9, 2017 @ 8:09 pm

  Părinte Arsenie, ajuta-mă te rog, da’mi sănătate, să mă vadă toată lumea bune, ajuta-i pe părinţi mei să nu se mai certe, ajuta-mă, te rog!

  Răspunde

 13. Andrei
  octombrie 29, 2017 @ 7:32 pm

  Sfinte Parinte Arsenie, roaga-Te lui Hristos Dumnezeu pentru noi si pentru acest popor.Ia aminte la ostenelile noastre si asculta ruga noastra.Slava tie Sfinte Parinte Arsenie, iubitorule de oameni.

  Răspunde

 14. Savastre Mihai
  noiembrie 2, 2017 @ 3:33 am

  Parinte mare este mila Ta! Cu lacrimi fierbinti te rog ajuta-ma scap de durerile care nu imi dau pace de atata timp. Ia-mi acesta grea povara din trup si suflet. Indeparteaza de la mine chinul suferintei, nu ma parasi ci vegheaza asupra mea sa pot depasi aceasta cumpana. Da sanatate si mamei mele si tuturor celor suferinzi si bolnavi. Indeparteaza pe cel rau de la mine, scapa-ma de ura dusmanilor, de invidie, rautate sau gelozie, de lucrarile demonice sau omenesti.
  Amin!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *