Skip to content

2 Comentarii

 1. Iulian
  martie 1, 2012 @ 12:17 am

  Doamne ajută! Va rog să-mi iertați îndrăzneala ,de a lua fără să vă întreb, informații despre sfinții inchisorilor. E un blog minunat blog-ul dv și Sfinții martiri ai închisorilor merită să-i facem cunoscuți în toată lumea.
  Am făcut un filmuleț pe care l-am postat pe youtube. Iată ce a ieșit: [url]http://www.youtube.com/watch?v=l2kTWGvRgWI[/url]

  Încă odată vă rog să-mi iertati îndrăzneala.

  Răspunde

 2. Administrator
  martie 1, 2012 @ 10:53 am

  Doamne ajută, dragă Iulian!
  Nu tu trebuie să-ți ceri iertare pentru informațiile preluate ci noi suntem recunoscători pentru frumoasa muncă pe care ai făcut-o, pe baza acestor informații! Este foarte bună coloana sonoră a filmulețului… parcă te introduce în atmosfera de temniță. Facem și câteva sugestii pentru îmbunătățirea filmulețului:
  a) textul merge un pic mai mic la prezentarea datelor generale (data nașterii, anii de temniță, etc)… și cred că este mai bine să-l aliniezi în stânga jos, astfel încât să se vadă fotografia în continuare.
  b) pentru mărturisitorii la care nu ai găsit un cuvânt de folos pe site, poți căuta tu și să completezi filmulețul. Momentan nu am avut timp să punem un cuvânt de folos pentru fiecare mărturisitor, dar se găsesc astfel de învățăminte iar noi le vom adăuga cu timpul, pentru că acum suntem concentrați pe alte aspecte.
  c) la fel ca și pentru datele generale, textul cuvintelor de folos merge făcut mai mic. Ca efect al apariției textului eu îți propun apariția gradata a textului de la stânga la dreapta, literă cu literă, ca și cum s-ar scrie atomat, într-un stil foarte rapid.
  d) și un mic amănunt: platforma aceasta este defapt site, nu blog 🙂
  Mulțumim pentru frumoasa strădanie de a populariza pe martirii prigoanei comuniste. A fost o surpriză care ne-a adus bucurie.
  Domnul să te aibe în pază!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *