Skip to content

38 Comentarii

 1. Veronica
  martie 28, 2011 @ 1:20 am

  Cuvintele sant de prisos.Parinte Arsenie Boca, te imploram: roaga-te pentru noi! Amin!

  Răspunde

 2. valsi
  iunie 1, 2011 @ 12:43 pm

  Parinte Arsenie iarta-ne pe noi pacatosii si te roaga pentru noi, nu ne lasa Parinte…acum avem nevoie mai mult de tine…adu-ne pe „Cararea Imparatiei” sa nu raminem rataciti pe cale…pazaste tara noastra…si tot poporul roman…ai grija de noi ce cu evlavie ne rugam tie si pe care ne-ai imbucurat de atitea ori…Doamne ajuta!

  Răspunde

 3. CriCri
  iunie 11, 2011 @ 5:41 am

  da, Parinte Arsenie, roaga-te Domnului sa ne ierte pentru toate avorturile facute in Romania de 20 de ani incoace, pentru toata pornografia afisata in strada, pentru ca ne lasam copiii in gura lupilor, roaga-te Domnului sa nu ne dispara neamul, sa le dea romanilor dreapta socoteala , sa fim iarasi ce-am fost.

  Răspunde

 4. VLAD
  august 12, 2011 @ 8:07 am

  Parintele Arsenie Boca…luceafarul ortodoxiei romanesti, acest titan spiritual care a tinut piept intregului aparat comunist.Iata dovada a vorbelor spuse odinioara : si unul singur, in numele lui Dumnezeu, invinge tot raul
  Mare sfant, ramane misterul de nepatruns al spiritualitatii romanesti.
  Roaga-te lui Hristos Dumnezeu, pentru noi, fii tai, Preacuvioase Parinte Arsenie !

  Răspunde

 5. Steluta
  decembrie 6, 2011 @ 2:25 pm

  Preabunule Parinte, indrumator si deschizator de ochi si suflete, roaga-te Bunului Dumnezeu pentru noi! Fericit tu, care nu te-ai lasat invins de relele lumesti si ai incercat mereu sa ne calauzesti pasii spre Cararea Imparatiei celei vesnice.
  Cu sufletele incarcate de povara pacatelor ne indreptam mereu catre tine sa ne luminezi prin puterea si harul tau dumnezeiesc.
  Doamne-ajuta!

  Răspunde

 6. Andreea
  octombrie 20, 2012 @ 11:25 am

  Prea Cuvioase Părinte Arsenie, dă-ne izbăvire și putere celor prigoniți și azi de Securitate. Căci nu e altă securitate azi în România, în Europa ți în lume, decât aceeași hoardă a satanei, peste tot. Dă-ne putere, creștinilor să putem răbda intimidările, atacurile ostile, jocurile psihologice, prigoana, defăimarea, batjocura, nedreptățile, ura oamenilor la comandă, și tot răul ce vine de la ei, căci ei sunt slujitorii celui rău. Așa cum tu ai răbdat cu putere, seninătate și eroism, așa dă-ne nouă ușurare și putere, să acceptăm ce nu putem ințelege sau schimba, să facem cât mai mult bine, să devenim așa cum dorește Iisus să devenim și să ne apropiem cât mai repede de ceasul morții spre mântuire. Scurtează-ne prigoana și chinul!

  Răspunde

 7. Geanina
  noiembrie 28, 2012 @ 9:19 am

  Slavă bunului Dumnezeu și Maicii Domnului pentru rugăciunile Sfântului nostru Părinte Arsenie Boca. Astăzi, care are posibilitatea, mergeți și aprindeți o lumânare pentru ca astăzi am înțeles că se împlinesc 23 de ani de când părintele ne veghează de-acolo din ceruri și se roagă pentru noi păcătoșii. Mulțumesc părinte și sfințișorul meu de suflet pentru tot ajutorul și răbdarea pe care o ai cu mine păcătoasa. Roagă-te în continuare pentru toată lumea care te cheamă și pentru mine și familia mea, pentru readucerea liniștii în casa mea și pentru sănătate și situația financiară.

  Răspunde

 8. Mihai
  noiembrie 28, 2012 @ 4:10 pm

  Părinte Arsenie Boca, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi păcătoșii, Mihai, Valentina, Mărioara și Nana să ne ierte și să ne binecuvânteze pe noi!

  Răspunde

 9. Florica
  decembrie 11, 2012 @ 1:24 am

  Sfinte Părinte Arsenie Boca,roagă-te pentru Codruța, Florica, Mișu, familia mea, să ne dea Bunul Dumnezeu sănătate,spor în toate, stabilitate financiară și înțelegere și pace în familia noastră. Amin.

  Răspunde

 10. Ștefania
  decembrie 15, 2012 @ 11:28 am

  Sfinte părinte, știu, sunt o păcătoasă, dar roagă-te pentru liniștea mea sufletească, pentru sănătatea faniliei mele, să-i apere Dumnezeu pe copii!

  Răspunde

 11. Tanța
  decembrie 29, 2012 @ 4:12 pm

  Sfinte părinte, roagă-te pentru întoarcerea către Sfânta Biserică Ortodoxă a fiicei mele, pentru sănătatea ei şi pentru căsătorie! Mulţumim părinte, pentru rugăciunile sfinţiei tale către bunul Dumnezeu !

  Răspunde

 12. ciucioiu corina atena
  ianuarie 1, 2013 @ 10:28 pm

  Sfinte Părinte Arsenie, mijlocește către Maica Domnului şi bunul nostru Dumnezeu, să îmi ierte toate păcatele pe care le-am făcut cu mintea, cu gândul sau cu fapta
  .
  Am o mare problemă financiară şi numai bunul Dumnezeu mă poate ajuta să ies din ea.
  Ştiu că averea ţi-o faci în cer nu pe pământ. Dar nu cer averi, ci doar rezolvarea mea financiară aș dori să o pot rezova. Este datorie la bancă.
  Prea bunule Părinte mi-aş fi dorit să trăieşti şi azi să pot măcar o dată să vorbesc cu măria ta.
  Dar mai ştiu că tot dumneata ai zis că de acolo de unde vei merge vei putea să ne ajuţi mai mult.
  Şi tot d-voastră aţi zis că aşa trebuie să ne rugăm: ”Isuse Hristoase miluieşte-mă pe mine păcătoasa. Amin”
  Ajută-mă Părinte să mă vindec şi sufleteşte şi trupeşte.
  De o vreme nu există bucăţică din mine care să nu mă doară, ajută-mă te rog să mă vindec.
  Mulţumesc Doamne.

  Răspunde

 13. Ida
  ianuarie 8, 2013 @ 9:12 am

  Preaiubite Sfinte Arsenie Boca, roagă-te pentru sănătatea sufletească și trupească a neamului nostru românesc! Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi, păcătoșii! Amin!

  Răspunde

 14. Elisabeta
  ianuarie 12, 2013 @ 10:23 pm

  Părinte roagă-te și pentru mine păcătoasa. Te rog.

  Răspunde

 15. Elisabeta Arsene
  ianuarie 16, 2013 @ 9:46 pm

  Sfinte Arsenie auzi-mi ruga acum și în tot ceasul și dă-mi mie ce știi că am nevoie și mai dă-i sănătate mamei mele, Silvia, ajut-o să treacă cu bine de nenorocirea prin care trece acum și ajută-i să i se însănătoșească organele bolnave! Mulțumesc pentru tot ajutorul de până acum! Mă smeresc în fața Domnului acum și în vecii vecilor! Amin!

  Răspunde

 16. Elisabeta
  februarie 8, 2013 @ 9:10 am

  Bunule părinte roagă-te și pentru mine păcătoasa.

  Răspunde

 17. Dorin
  februarie 19, 2013 @ 7:59 am

  Sfinte Părinte Arsenie, roagă-l pe Tatăl Ceresc să-l întoarcă pe fiul meu, Marius, la Bunătate și la Rugăciune asupra mea.
  Depărtează de la casa noastră necazurile și suferința, că ai Duh Sfânt! Dorin, 19 februarie 2013!

  Răspunde

 18. Florica
  februarie 25, 2013 @ 12:56 pm

  Sfinte părinte Arsenie Boca, te rog să ai grijă de fiica mea Andreea Cristina care a urcat sus la Domnul nostru, nu o lăsa singură. Mulțumesc mult și bunul Dumnezeu să vă odihnească în pace.

  Răspunde

 19. Dana S
  februarie 27, 2013 @ 8:45 pm

  Sfinte Părinte, ajută-mă să-mi păzesc mintea și inima, care să rămână de-a pururea la Domnul Nostru Iisus Hristos, ajută-mă să rămân în lumină! Părinte, te rog ai grijă și de fetița Floricăi și de tata și mai sunt niște sufletele iubite pentru care te-aș ruga…

  Răspunde

 20. Elena B.
  martie 12, 2013 @ 2:50 pm

  Sfinte Părinte Arsenie, am auzit de harul Tău… De acolo, de unde ești, roagă-te pentru iertarea păcatelor făcute de adormiții mei părinți, precum și pentru iertarea păcatelor mele, făcute cu voie și fără de voie și mai roagă-te pentru iertarea păcatelor soțului meu făcute cu voie sau fără de voie. Mai roaga-te, Sfinte, pentru mine și soțul meu pentru ca noi să devenim părinți ai unui copil sanatos pe care să-l creștem în duhul iubirii de Dumnezeu. De mulți ani așteptăm această binecuvântare, dar ea întârzie să apară… și nu ne vom simți împliniți pe deplin fără o ființă care să vină din unirea noastră. Am fi atât de fericiți…! Ajută-ne, Doamne Dumnezeul nostru, căci nu e mai mare bucurie decât aceea cauzată de venirea unui copil pe lume! Lăudată să-ți fie viața în folosul celor în nevoi și usoară odihna cea de veci! Doamne-ajută! Amin!

  Răspunde

 21. Ispasia
  august 18, 2013 @ 4:40 pm

  Sfinte Arsenie te rog din tot sufletul roagă-te pentru sănătatea soțului meu că suntem la ananghie cu răbdarea. Îți mulțumim și ne rugăm în continuare pentru mântuirea noastră, AMIN.

  Răspunde

 22. Hofnar
  septembrie 10, 2013 @ 3:39 pm

  Părintele sufletului meu, Sfinte Arsenie Boca, roagă-te Domnului nostru Iisus Hristos pentru iertarea păcatelor noastre și arată-ne calea spre bine, îndepărtează răul din jurul nostru și ajută-ne să devenim mai buni, să ne iubim aproapele si să ne rugăm mai des Maicii Domnului.

  Răspunde

 23. Gabriela
  noiembrie 21, 2013 @ 4:03 pm

  Părinte Arsenie, roagă-te la Dumnezeu să îmi aducă sufletul pereche pentru a avea o familie numeroasă și plăcută ție că nimic nu e mai plăcut decât venirea unui copil pe lume. Te rog să-mi ajute și pentru școală ca sa pot trece examenele cu succes. Doamne ajută! Amin!

  Răspunde

 24. Paul
  noiembrie 21, 2013 @ 4:10 pm

  Să punem în practică tot ce ne-a învățat părintele.

  Răspunde

 25. Septimiu
  noiembrie 22, 2013 @ 5:27 am

  Părinte Arsenie, simt că mă pierd de tot… te rog nu mă lăsa. Te rog mult…

  Răspunde

 26. Nuți
  noiembrie 22, 2013 @ 10:14 am

  SFINTE PĂRINTE ARSENIE BOCA, ajută-mi te rog familia, roagă-te pentru sănătatea noastră, luminează-ne mintea spre fapte bune, iartă-ne greșelile cu sau fără de voie. Doamne-ajută! Amin!

  Răspunde

 27. Pătrașcu Elisabeta
  noiembrie 23, 2013 @ 5:36 am

  Doresc să aflu mai multe despre viața părintelui Arsenie Boca.

  Răspunde

 28. Ana Croitoru
  noiembrie 24, 2013 @ 9:35 am

  Părinte Arsenie, te rog ai grijă de familia mea: de tatăl meu, de mama mea, de copiii mei care s-au îndepărtat unul de altul, de nurorile mele care nu se înțeleg, de frații mei, în special de fratele meu Traian care bea, de toată lumea ce-o port în inima mea, ai milă de noi, te rog.

  Răspunde

 29. Lore
  noiembrie 28, 2013 @ 5:19 pm

  Sfinte Părinte Arsenie Boca ajută-ne pe mine și soțul meu să devenim parinți, și să ajungem pe calea cea dreaptă! pentru sănătatea familiei! Rabdă-ne și vă mulțumim pentru tot! Doamne ajută!

  Răspunde

 30. Octavian
  noiembrie 28, 2013 @ 8:32 pm

  Sfinte Părinte Arsenie miluiește-ne pe noi păcătoșii și ne iartă pentru păcatele ce le-am săvârșit!

  Răspunde

 31. Mircea
  ianuarie 1, 2014 @ 8:27 pm

  Sfinte Părinte Arsenie ajută-mi te rog familia, roagă-te pentru sănătatea noastră, luminează-ne mintea spre fapte bune, iartă-ne greșelile cu sau fără de voie. Doamne-ajută! Amin!

  Răspunde

 32. Andi
  aprilie 20, 2014 @ 9:15 am

  Nu pot să-mi exprim decât regretul faţă de faptele murdare săvârşite asupra părintelui Arsenie Boca, un spirit şi un învăţător mare al neamului nostru. De multe ori stau şi mă gândesc cum de se nasc asemenea oameni într-o lume atât de mizerabilă. Am o durere mare în suflet faţă de valorile spirituale care s-au pierdut, se pierd şi se vor pierde în detrimentul răului, ipocriziei şi a nepăsării neamului nostru. Cu greu ne vom trezi. Atâţia oameni buni s-au dus… până când ?

  Răspunde

  • Sebastian
   iunie 29, 2014 @ 5:39 pm

   [quote name=”Andi”]Nu pot să-mi exprim decât regretul faţă de faptele murdare săvârşite asupra părintelui Arsenie Boca, un spirit şi un învăţător mare al neamului nostru. De multe ori stau şi mă gândesc cum de se nasc asemenea oameni într-o lume atât de mizerabilă. Am o durere mare în suflet faţă de valorile spirituale care s-au pierdut, se pierd şi se vor pierde în detrimentul răului, ipocriziei şi a nepăsării neamului nostru. Cu greu ne vom trezi. Atâţia oameni buni s-au dus… până când ?[/quote]

   Pana în sfârșit!
   Important este să îi căutăm cât timp sunt în viață!
   Să ne rugăm la Dumnezeu să ni-i scoată în cale și să ne îndrume!
   Doamne ajută!

   Răspunde

 33. Ana
  mai 10, 2014 @ 11:43 pm

  Sfinte părinte, îți mulțumim pentru că nu ne părăsești.

  Răspunde

 34. Pr. Florin Edu
  februarie 3, 2015 @ 8:43 pm

  Părinte Arsenie, roagă-te pentru mine păcătosul și pentru familiia mea.

  Răspunde

 35. Paula. P
  noiembrie 20, 2015 @ 7:29 pm

  Ce de personaje apar în povestirea asta !
  Este uimitor !
  Aş dori să aflu numele unor dintre ei.. poate unii din ei sunt, sau mai au copii sau nepoţi în viaţă, care ştiu detalii, care au mărturii…
  Care este numele lor ?
  Mulţumesc, şi Doamne ajută !

  Răspunde

 36. vasiliu-scraba
  octombrie 12, 2016 @ 11:06 am

  Dacă n-ar fi scris dl Dan Lucinescu volumul său despre Sf A. Boca, n-aș fi citit poate niciodată litereatura de compilație despre acest subiect pe care am parcurs-o după luctura cărții sale.

  Răspunde

 37. Adrian
  aprilie 23, 2017 @ 11:32 am

  Înțeleg demersul d-lui Lucinescu, fără voie face un mare deserviciu părintelui Arsenie Boca. Este o poveste frumoasă și cam atât. Sfințenia părintelui Arsenie Boca nu stă în acest gen de „minuni”. Nu face decât să dea apă la moară celor care contestă până și calitatea de creștin a părintelui. Nu vă jucați cu ADEVĂRUL, s-ar putea să vă ardeți …
  Ortodoxia nu este o colecție de fabule, chiar scrise cu bune intenții.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *