Skip to content

9 Comentarii

 1. Iordăchescu Constant
  noiembrie 15, 2012 @ 8:07 pm

  Un nou pelerinaj spre Prislop, 28-29 noiembrie 2012, la Parastasul Părintelui Arsenie Boca. Vizităm și Oltenia. Detalii cu privire la traseu găsiți aici: http://paginadefolos.blogspot.ro/2012/11/pelerinaj-la-parastasul-parintelui.html

  Răspunde

 2. Virginia Stanciu
  octombrie 20, 2013 @ 11:30 pm

  Bunule Sfinte Părinte Arsenie Boca, iartă-mă pentru toate greșelile mele; cu greu îndrăznesc să te rog să ai grijă de sănătatea Ioanei, Denis, Florin( și o soartă bună), de mama Maria, de Ion și Ioana. Iartă-l pe Panait pentru toate relele că nu știe ce spune. Mulțumesc Sfinte Părinte pentru tot, ai grijă de mine și familia mea, chiar dacă știu că nu merit.

  Răspunde

 3. Panaete Sandu
  martie 26, 2014 @ 5:38 pm

  Părinte Arsenie Boca roagă-te pentru noi păcătoşii, Ion, Elena, Stoica, Costache, Mihail Sandu, Vasilică, Elena, Florin, Monica, Alexandra, Adrian sunt toţi din familie credincioşi.

  Răspunde

 4. Panaete Sandu
  martie 26, 2014 @ 5:42 pm

  Bunul Dumnezeu şi părintele Arsenie Boca să ne mântuiască şi să ne binecuvinteze căci suntem cei mai păcătoşi dintre păcătoşi, Sandu şi Dorina. Doamne ajută.

  Răspunde

 5. Maria
  noiembrie 28, 2014 @ 11:51 am

  Sfinte Părinte Arsenie trimite Duhul Tău cel Sfânt la mine și la casa mea. Dă-ne sănătate și liniște. Îndepărtează de la noi suferințele și necazurile că ai Duh Sfânt de la Domnul nostru Iisus Hristos și de la Prea Curata Maica Sa. Amin.

  Răspunde

 6. Virginia Stanciu
  decembrie 8, 2014 @ 1:43 am

  Am recitit cu lacrimi în ochi despre Sfântul Părinte Arsenie Boca. Impresionant cât a suferit fără să aibă vină, alungat din toate mănăstirile, fără a mai avea fericirea de a mai purta odăjdiile preoțești atât de dragi, decât la moarte.
  Iartă-ne Sfinte Părinte şi miluieste-ne pre noi, ai milă şi grijă de noi.
  Iartă greşelile noastre şi fii alături de noi.

  Răspunde

 7. Aurica
  decembrie 24, 2014 @ 7:58 pm

  Părinte te rog din suflet ajută-l pe băiatul meu să îşi găsească actele pierdute. Mulţumesc părinte.

  Răspunde

 8. Lidia
  iulie 13, 2015 @ 4:37 pm

  Viaţa mea s-a schimbat mult după ce am fost la mormântul părintelui.
  Am fost mult înainte ca să înceapă exodul acesta. E bine ca oamenii să meargă cu un ghiveci cu flori.
  Cred că părintele a fost impresionat pentru că m-am certat cu un domn care tot poza mormântul şi sunt sigură că îl deranja.
  De atunci mă ajută mereu.
  Mergeţi şi vă rugaţi. Sfântul părinte să ne ocrotească şi să ne apere de duşmani, să ne dea înţelepciune şi sănătate şi credinţă.
  Am devenit mult mai înţeleaptă.
  Există o chemare a părintelui, trebuie numai să o ascultaţi.

  Răspunde

 9. vasiliu-scraba
  octombrie 12, 2016 @ 11:01 am

  Din MARTURIA PĂRINTELUI PANTELIMON MUNTEANU…editorii volumașului scos in 2011 de Ed. Cristimpuri au chiuretat povestea morții martirice a Sfântului Arsenie Boca (vezi https://isabelavs2.wordpress.com/articole/isabelavs-ghius/ )….Semnificativă îmi pare însăși lipsa acestui fragment înregistrat la M-rea Ghighiu pe acest site care mediatizează o poză din libertate a filozofului Mircea Vulcănescu (poză din 1939), în schimb difuzează o poză sin 1955 a Sfânului Părinte A. Boca făcută cu prilejul unei arestări

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *