Skip to content

32 Comentarii

 1. Viorica
  februarie 28, 2013 @ 3:00 am

  Doamne, cât de mult regret că nu l-am întâlnit, măcar pentru o clipă; să știu și eu că-n viața mea cea păcătoasă, am văzut aievea un SFÂNT. Tare mult îl iubesc pe Părintele Arsenie Boca. Sfaturile Sfinției sale sant mai de preț decât mărgăritarele. Doamne ajută-ne să-l putem întâlni în veșnicie! AMIN!

  Răspunde

 2. Liliana
  mai 20, 2013 @ 2:11 am

  Mulţumesc lui Dumnezeu că am auzit şi eu de sf. Părinte Arsenie Boca. Mă rog bunului Dumnezeu să-mi ajute să merg la mormântul sfântului Arsenie Boca să pot să mă rog şi să-i cer sfaturi pentru ca să îmi pot curăţa sufletul încărcat cu păcate. Părintele Arsenie Boca a fost un luptător al dreptei credinţe, un tămăduitor de trupuri şi suflete. El ne-a învăţat să ne rugăm şi să conştientizăm că de fapt lumea în care trăim este o pregătire pentru viaţa veşnică. Sfinte Părinte ARSENIE BOCA roagă-te şi pentru mine şi familia mea şi pentru ţara mea.

  Răspunde

 3. Călin Eugen
  noiembrie 27, 2013 @ 7:19 pm

  Cât timp va mai trece până când vor fi canonizați sfinții noștri din sec. 20?

  Răspunde

 4. Ioan
  ianuarie 17, 2014 @ 4:24 pm

  Părinte, atât de mult am cerut, atât de mult primesc, atât de puţin dau…
  Plâng când mă rog…Părinte, ajută-i pe cei din prejma mea, pe cei care îi ştiu şi pe cei pe care nu îi ştiu…Părinte, ajută-mă, învaţă-mă să-i ajut…Părinte, roagă-te pentru mine…

  Răspunde

 5. Andreea
  ianuarie 19, 2014 @ 7:45 am

  Călin Eugen sfinții închisorilor nu sunt canonizaţi când vrem noi, ci când vrea Domnul. Ispite sunt de tot felul însă asta nu ne opreşte pe noi ca buni creştini să-i pomenim şi să ne rugăm la ei. Faptul că părintele Arsenie Boca nu este canonizat opreşte sutele de mii de credincioşi care merg anual la Prislop? Sau la Părintele Ilie Lăcătușu? Poate şi noi ar trebui să-i pomenim mai des în rugăciunile noastre, individuale ori colective, pe care le facem.

  Răspunde

 6. Salajan Ana
  ianuarie 22, 2014 @ 9:33 am

  L-am cunoscut pe părintele Arsenie Boca din cărţile pe care le-am citit scrise de sfinţia sa şi de alţii care l-au cunoscut. Fiind bolnavă şi neputând să merg mult pe jos deorece intru în panică şi fac crize totuşi mi-am dorit să ajung la prislop la mormântul domniei sale.
  Drumul a fost destul de lung dar mi-am luat şi unul din băieţi şi pe soţia acestuia şi împreună cu soţul am ajuns la Prislop. Era 28 sep. 2013. O mare de oameni a fost acolo. Drumul l-am parcurs ajutată de soţul şi de fiul meu dar a fost ceva emoţionant, ne-am simţit cu o încărcătură spirituală foarte mare şi locurile sunt minunate: îţi dau aerul curat şi locul plin de rugăciune un sentiment de înălţare la cer. Simt că părintele m-a ajutat să pot merge atâta drum pe jos până la mormânt şi să-i pot aprinde o lumânare şi a-i pune o floare. Sper din toată inima ca în această vară să merg din nou la Prislop şi să-mi duc şi nepotelul. De când am fost la mănăstire citesc aproape în fiecare zi o rugăciune sau un pasaj scris despre părintele Arsenie Boca. La toată lumea arăt tabloul pe care l-am cumpărat şi l-am pus pe perete la loc de cinste al părintelui Arsenie Boca.
  Doamne roagă-te pentru mine şi familia mea şi pentru această ţară minunată. Doamne ajută !

  Răspunde

 7. Dan
  ianuarie 31, 2014 @ 2:58 pm

  Mulțumim pentru mărturia dumneavoastă de suflet doamnă Ana!
  Părintele Arsenie ”este la butoane”, după cum frumos glumește uneori, din evlavie, Claudiu Balan.
  Să vă dea Domnul răbdare pe crucea pe care o duceți!

  Răspunde

 8. Leonard
  iulie 21, 2014 @ 4:02 pm

  Ajută-mă să merg mai departe părinte, roagă-te pentru familia mea și acoperișul meu. AMIN.

  Răspunde

 9. Simona
  septembrie 9, 2014 @ 4:40 am

  Din tot sufletul am vrut să ajung la mormântul părintelui Arsenie Boca, şi bunul Dumnezeu mi-a ajutat ca pe 5 septembrie 2014 să pornesc spre Prislop şi pe 6 septembrie 2014 să pot săruta sf. cruce de desupra mormântului acestui frumos ieromonah. Am stat la o coadă imensă, în jur de 3 ore, şi nici nu ştiu când au trecut, însă imediat după aceea am simţit că ceea ce i-am cerut bunului Arsenie, mi-a şi dat. Am simţit că sufletul meu s-a uşurat, s-a descătuşat, exact aşa cum i-am cerut. La slujba din data de 8.9.2014 a naşterii Sf. Fecioare Maria am avut o adevărată trăire mistică care pur şi simplu m-a uimit. Am reuşit să stau la toată slujba ceea ce înainte nu reuşeam, am înţeles toată slujba, predica şi cântările, care m-au transpus în nişte senzaţii unice de unire parcă cu sferele cereşti. A fost ceva uluitor în care m-am simţit extraordinar de bine. Nu-mi vine să cred că pot exista asemenea senzaţii. Am prins curaj să-i cer icoanei bunului Arsenie să mă lumineze în anumite probleme inerente vieţii şi observ că iau măsurile cât mai corecte pentru rezolvarea lor. Mulţumesc scumpe părinte că într-adevar ne ajuţi şi dincolo de mormânt iar eu te voi pomeni în toate zilele vieţii mele. Amin.

  Răspunde

 10. Petronela
  septembrie 25, 2014 @ 12:55 pm

  În sufletul nostru ne doream foarte mult să ajungem la mormântul părintelui Arsenie Boca, ne-am hotărât şi cei aproape 600 km nici nu i-am simţit când i-am parcurs. Ştiam că de obicei este foarte aglomerat şi mă gândeam dacă fetiţa mea de 3 ani va rezista oboselii până vom ajunge la Sfântul mormânt. Când am ajuns, cred că erau înaintea noastră 15 persoane, fetiţa a aprins un mănunchi de lumânări (de regulă este permis să aprinzi doar o lumânare, stă o măicuţă şi spune credincioşilor regula asta), ne-am rugat şi ne-am descătuşat sufletul, am luat decizii înţelepte pe loc. După-amiază nu mai găseşti aghiazma, că se termină repede, dar a doua zi dimineaţă, deşi ne pornisem spre casă, ne-am întors, am luat aghiazmă, şi am mai urcat odată la mormânt. O măicuţă avea ulei de la candela părintelui şi îl păstra „dacă vine cineva să i-l dea” şi am venit noi…
  Ne-a umplut sufletul de bucurie. Mulţumim bunului părinte care ne-a chemat la mormântul său şi ne-a ajutat să ajungem şi bunului Dumnezeu pentru bunătatea Sa. Mă rog că harul părintelui să ne călăuzească paşii peste tot în viaţă şi să ne dea sănătate. Doamne ajută!

  Răspunde

 11. Marius
  septembrie 29, 2014 @ 6:46 pm

  Păcătoși suntem Bunule Dumnezeule, iartă-ne și ne miluiește pe noi, robii Tăi. Slavă ție Dumnezeul Nostru!!

  Răspunde

 12. Ileana Micsa
  octombrie 8, 2014 @ 10:46 am

  Scumpul meu sfânt părinte Arsenie Boca, îți mulțumesc din suflet că-mi călăuzești pașii. Tot timpul ești prezent în sufletul meu și în micuța mea familie. Doamne ajută!

  Răspunde

 13. Alexandra Lezeu
  octombrie 29, 2014 @ 9:33 am

  Mulțumesc scump sfânt Arsenie Boca pentru tot ce mi-ai dat până acum. Roagă-te lui Dumnezeu pentru noi păcătoșii.

  Răspunde

 14. Culcea Elena
  noiembrie 28, 2014 @ 5:09 am

  Cuvintele scrise negru pe alb, sunt prea puţine pentru a descrie ceea ce simţi pentru un OM SFÂNT, însă mult mai de preţ sunt cuvintele tainice ale sufletului pe care le simţi şi care răzbat mult mai departe.
  AJUTAŢI-NE, OCROTIŢI-NE ŞI IERTAŢI GREŞELILE NOASTRE, ALE PĂCĂTOŞILOR!

  Răspunde

 15. Aura
  decembrie 27, 2014 @ 2:05 pm

  Părinte Arsenie sunt foarte supărată, ni s-a furat calul şi acum aflu că de fapt soţul l-a vândut şi a dat banii la o curvă. Tot timpul ducea banii fără număr şi spunea că eu stric banii, mă batjocorea, mă umilea în ultimul hal şi pe mine şi pe băiat. Ajută-mă părinte. Mulţumesc.

  Răspunde

 16. Aura
  ianuarie 17, 2015 @ 6:29 pm

  Părinte Arsenie, te rog fă ceva soţul. Încontinuu mă jignește, mă umilește, minte, nu are frică de Dumnezeu, efectiv mie frică să stau în prejma lui, să-l contrazic. Nu are dreptate dar nu am ce face. Cercetează-l părinte, arată-i că DUMNEZEU chiar există. A întrecut orice limită. MULŢUMESC PĂRINTE.

  Răspunde

  • Carla
   noiembrie 21, 2015 @ 8:12 pm

   [quote name=”Aura”]Părinte Arsenie, te rog fă ceva soţul. Încontinuu mă jignește, mă umilește, minte, nu are frică de Dumnezeu, efectiv mie frică să stau în prejma lui, să-l contrazic. Nu are dreptate dar nu am ce face. Cercetează-l părinte, arată-i că DUMNEZEU chiar există. A întrecut orice limită. MULŢUMESC PĂRINTE.[/quote]
   [quote name=”Aura”]Părinte Arsenie, te rog fă ceva soţul. Încontinuu mă jignește, mă umilește, minte, nu are frică de Dumnezeu, efectiv mie frică să stau în prejma lui, să-l contrazic. Nu are dreptate dar nu am ce face. Cercetează-l părinte, arată-i că DUMNEZEU chiar există. A întrecut orice limită. MULŢUMESC PĂRINTE.[/quote]
   Dragă Aura îți doresc multă răbdare si citește rugăciunea soților ! Doamne ajută!

   Răspunde

 17. Aura
  ianuarie 18, 2015 @ 1:59 pm

  Părinte Arsenie ajută-mă să rezolv problema cu Mihai. Mulțumesc Părinte.

  Răspunde

 18. Aura
  ianuarie 18, 2015 @ 5:13 pm

  Părinte, ajută-mă soţul… face nişte crize de nebunie foarte dese este îngrozitor ,mincinos, nu am cuvinte să descriu ce face, te rog din sufletul meu cerceteză-l. MULŢUMESC PĂRINTE.

  Răspunde

 19. Aura
  ianuarie 19, 2015 @ 7:12 am

  Părinte Arsenie vindecă-l pe soțul meu, ajută-l să se liniștească, să aibă pace în suflet, să creadă în Dumnezeu. Mulțumesc părinte.

  Răspunde

 20. Nicoleta
  mai 28, 2015 @ 4:39 am

  Părinte Arsenie ajută-mă te rog să mă liniștesc și să nu mai am frici.

  Răspunde

 21. Georgeta
  iulie 1, 2015 @ 6:49 am

  Părinte Arsenie ajută-mi fata Maria-Magdalena să reușească la examenul de bacalaureat, vindecă-mi soțul are nevoie de un rinichi, ai grija de Mihai-Gabriel care este la muncă în străinătate ! MULȚUMESC PĂRINTE!!!!!!!!!!!

  Răspunde

 22. Veta
  septembrie 20, 2015 @ 9:28 am

  Parinte Arsenie Boca te rog ai grija de familia mea, de nepoti, de copii, de mama mea de sotul meu, dar te rog cu lacrimi in ochi ai grija de nepotica mea ARIANA, sa ne putem bucura de ea pina la adanci batrinete si eu si parinti ei. Multumesc parinte, multumesc din tot sufletul viata mea este in mainile tale si a Bunului dumnezeu!!!

  Răspunde

 23. Petre Lucretia
  septembrie 20, 2015 @ 9:33 am

  Parinte te rog iarta-mi greselile facute cu voie si fara de voie
  Te rog sa-mi dai sanatate din crestetul capului pina la degetele la picioare
  Te rog parinte sa iei toata bola dupa mine
  Te rog parinte sa-mi trimiti un loc de munca in strainatate la ingrijire batrini unde sa am pace si liniste in sufletul meu, ca am mare nevoie pentru banca si pentru copilasii mei
  Doamne ajuta-mi, parinte.

  Răspunde

 24. MARIA
  noiembrie 8, 2015 @ 8:22 pm

  Sfinte Parinte Arsenie!
  Iti multumesc pentru ajutor! Te rog sa ma primesti, cat mai curand,impreuna cu cei dragi, la crucea sfanta a mormantului tau de la Prislop.
  Te rog! Roaga-te cu mine pentru rezolvarea situatiilor de la serviciu, pentru sanatate, ajutor si spor la munca pentru mine si familia mea.
  Ajuta-ma sfant si bun parinte!

  Răspunde

 25. ~Emily~
  februarie 11, 2016 @ 8:00 pm

  Cu siguranta ca acesti oameni au suferit pentru credinta lor, dar chiar daca sunt sau au fost sfinti, noi nu trebuie sa le cerem lor ajutorul, putem insa sa ii consideram ca un exemplu, dar cel mai mare model al nostru trebuie sa ramana Domnul Isus, numai pe El trebuie sa-L chemam in ajutor.El a facut totul pentru noi, doar El a murit pentru noi ca sa putem primii mantuirea Sa . Daca un om se roaga altui om (chiar daca a fost sau este sfant), el face din acela un dumnezeu, iar acest lucru IL exclude total pe Unicul Dumnezeu Adevarat si IL dezonoreaza. Sa nu facem aceasta greseala! Doar in Dumnezeu sa ne incredem, doar Lui sa ne inchinam si doar Lui sa Ii cerem ajutorul! Amin. Va recomand o carte foarte incurajatoare pentru oricine; se numeste ,,Credincioasa pana la moarte”. Este o carte foarte frumoasa! Cititi si veti intelege ce inseamna sa avem pasiune pentru Hristos, apoi dati si altora s-o citeasca, chiar merita!!!

  Răspunde

 26. Gabriela
  iunie 7, 2016 @ 3:23 pm

  Parinte…Ai spus sa strigam cat putem de tare , ca Tu ne vei ajuta! Ca ne vei ajuta si mai mult ,fiind acolo cu Dumnezeu! Te rog si eu ,cu umilinta ,dar si cu puterea credintei ca ma Vei ajuta: Ajuta-ma , te rog, sa imi gasesc loc de munca! Dumnezeu sa ne ajute!

  Răspunde

 27. dan stanca
  iunie 8, 2016 @ 9:54 am

  Parinte Arsenie,cu lacrimi in ochi te rog ,ai grija de fetele mele Elena si Antonia sa fie sanatoase si sa isi poata cistiga existenta,ajuta-ma sa imi pot gasi linistea sufleteasca
  sarut mina si iti multumesc Parinte din suflet

  Răspunde

 28. Bogdan
  ianuarie 6, 2017 @ 7:43 am

  Parinte ajuta-ma sa crestem copilul bine sa ma vindec de boli sa an sanatate impreuna cu familia mea. Ajuta-ma sa Trec peste toate. Doamne AJUTA

  Răspunde

 29. Buza Ludmila
  septembrie 26, 2017 @ 4:00 pm

  Parinte Arsenie, roaga-te Domnului pentru iertarea pacatelor mele cele grele si ajuta-ma cu fiii mei Ion si Nicolae, sa nu mai bea, sa nu mai fumeze. Ajuta-l parinte pe Ion sa-si gaseasca ursita. Ajuta-l parinte si pe sotul meu Mihail sa se linisteasca, sa se intareasca in credinta, sa-si gaseasca de munca ca sa scape din datorii cu banii, si pe nepotelul meu Matei, parinte ajuta-l sa fie sanatos si sa doarma noaptea.

  Răspunde

 30. Virginia Stanciu
  noiembrie 29, 2017 @ 4:35 pm

  Sfinte Parinte Arsenie Boca, iarta-ma pentru toate greselile. Ai mila de Florin, Ioana si Denis, vindeca-i TU de ceea ce nu le foloseste si indruma-i pe drumul bun. Iarta-i pentru greselile fara voia lor. Multumim Sfinte Parinte ca ai existat si existi pentru noi pacatosii.AMIN.

  Răspunde

 31. costel bota
  aprilie 4, 2018 @ 4:12 am

  Parinte Arsenie ajuta-ma sa ma rog

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *