Skip to content

5 Comentarii

 1. Isabela Vasiliu-Scraba
  februarie 19, 2016 @ 10:00 am

  Articol de spălare a creierelor vechiculând niște enormități

  Răspunde

 2. Dan
  februarie 22, 2016 @ 2:33 pm

  Doamna Isabela, am să vă rog să indicați unde ați observat erori în studiul domnului George Enache pentru a i le aduce la cunoștință, pentru că noi nu am sesizat.
  Ce v-a supărat atât de tare și ce este atât de greșit în acest material încât să fie catalogat „articol de spălare a creierelor”?

  Răspunde

 3. Isabela Vasiliu Scraba
  februarie 22, 2016 @ 5:11 pm

  si Dvs, si autorul, stiti f bine unde e scris sablonard in textul de SPALARE DE CREIER PRIN GANDIREA DUPA SABLON. Numai prostii (/sau cei cu sufletul vandut) nu sesizeaza (/nu vor sa vada) locul exact. Dar cu acestia nu e recomandabill sa se intre in polemica.

  Răspunde

 4. Dan
  februarie 22, 2016 @ 6:56 pm

  Doamna Isabela, dacă aș fi știut/intuit unde e scris textul șablonard, credeți că m-aș mai fi ostenit să vă întreb?
  Poate oi fi și eu cu sufletul vândut fără să știu, nu zic nu că doar nu-s infailibil, dar eu v-am întrebat cu bună-intenție pentru a lămuri o eventuală eroare, ori serie de erori.
  Dumneavoastră credeți ce doriți de cuviință, însă eu cred că nu este creștinește să se aducă o acuză gravă cuiva, fără ca ea să fie argumentată.

  Răspunde

 5. isabela vasiliu-scra
  iunie 14, 2016 @ 11:27 am

  Pentru cine are ochi de vazut, semnificativa este insăși prezenta lui G.Enache in compania bursierilor fetei lui LEONTE RĂUTU si ai lui A. Plesu (Marius Vasilescu/Vasileanu?, un f. modest profesor de ist. religiilor, Augustin Ioan, T. Baconschi, P. Guran…) care vorbesc „ALTFEL” (adică de pe poziție „PROGRESISTĂ”) despre Sf. Arsenie Boca intr-o culegere de interviuri tranca fleanca editată la „Scoala Ardeleană” (sic!).

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *