Skip to content

2 Comentarii

 1. sas
  mai 8, 2016 @ 2:54 pm

  Cu ajutorul mamei mele, am avut ocazia să-l cunosc pe Părintele Mitoiu în anul 1992, în satul Băceşti, comuna Băceşti, jud. Vaslui. I-am comunicat că doresc să urmez nişte cursuri…la o instituţie care l-a urmărit şi prigonit. A oftat…şi mi-a dat mai multe sfaturi.Din fericire aceste sfaturi mi-au călăuzit paşii…Am făcut totul şi am picat testarea psihologică…instituţia era aservită comuniştilor şi lui virgil…la aceea dată…sfatul de TAINĂ m-a SALVAT.

  Răspunde

 2. Radu
  martie 9, 2023 @ 2:07 pm

  Am avut ocazia sa-l cunosc pe părintele Mitoiu ca preot in comuna Bacesti,eram copil in casele primare,iar cand ne întorceam de ka școală ne mai intalneam cu el,mergea într-o căruță cu roti de obada(lemn)iar cand il salutam cu sarut mana parinte ne raspundea cu „sa creșteți mari pana-n pod”
  Mi-l aduc aminte ca fiind de staura mijocie si slab cu ochii cufundati in orbite,avea o voce pătrunzătoare iar la biserica după slujba de Duminica tinea o predica ce te cutremura din toate încheieturile,avea o voce ce se facea auzita în toată biserica cand ridica putin tonul….la deniile din postul Sfintelor Paști te duceai cu bucurie iar cand se canta Prohodul Domnului vocea lui răsuna in toata biserica

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *