Skip to content

3 Comentarii

 1. Graur Adriana Luminița
  august 16, 2012 @ 5:29 pm

  Aș vrea să pot da share articolelor dumneavoastră, mulțumesc.

  Răspunde

 2. Elena Nechita
  iunie 29, 2015 @ 6:46 pm

  Minunile EXISTĂ atât timp cât nădăjduim în iertarea și ajutorul Divinității! Doamne iartă-ne Pre noi păcătoșii; nu ne lăsa de izbeliște în societatea atât de degradată moral ca cea de astăzi; nu ne abandona acum că Te cunoaștem mai bine!
  Toată considerația mea pentru fondatorii acestui site! Aveam în plan un proiect ce viza închisorile de astăzi cărora să le fie prezentat traiul din închisorile comuniste si poate și în școli! Eu sunt din Bacău și am în continuare onoarea să mi se facă cunoscute de către profesori cele întâmplate nu demult, însă în alte părți se ascunde adevărul! Poate reușiți dvs sa popularizați site-ul și să inițiați mai multe proiecte ! 🙂

  Răspunde

 3. Dan
  iulie 10, 2015 @ 1:59 pm

  Elena, suflet drag, nu-ți face griji, adevărul istoric iese la suprafața întreg, oricât de mult ar fi ocultat, pentru că el este expresia relației dintre oameni și Adevărul Hristos.
  Noi doar să ne facem datoria, după puteri, și de restul se ocupă El.
  Dumnezeu a rânduit, rânduiește și va rândui mere lucrători care să vestească adevărul, oricât de mult ar deranja.
  Iar cât îi privește pe noii martiri și mărturisitori cred că în ultimii ani s-au făcut eforturi din ce în ce mai susținute în parohii sau școli, ceea ce nu poate fi decât îmbucurător.
  Cât ne privește pe noi, sigur că avem planuri pe termen lung și desigur că deja ne-am gândit să concretizăm niște proiecte foarte frumoase și necesare despre martirii și eroii noștri. Acum Dumnezeu știe ce vom realiza dar eu te rog să te rogi pentru noi ca să ducem lucrurile la bun sfârșit pentru a rodi în sufletele generațiilor de azi și de mâine.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *