Skip to content

3 Comentarii

  1. Radu Marin Liviu
    iunie 17, 2015 @ 9:11 am

    Ne vom intoarce! …

    Răspunde

  2. doru1943
    aprilie 19, 2016 @ 6:59 pm

    Un hidalgo al poeziei romane, un Don Qijote ,,ce a murit departe de morile de vant, dupa,,Intoarcerea din cruciada,, cu sufletul ,,ramas sub zidurile Troii,,, un OM cat ,,o lacrima tarzie din plansul,,unei generatii rastignite de un rege criminal sluga jidanilor si de politicienii corupti ca si cei de azi!! Ii aduc umilul meu omagiu… Doru.

    Răspunde

  3. Dan
    aprilie 21, 2016 @ 7:57 am

    Doamne ajută, Doru!

    Este adevărat că în istorie au fost multe conflicte sângeroase care au fost alimentate de diferențele etnice sau ideologii criminale care au avut o susținere etnică dar să nu uităm niciodată că răul nu are niciodată etnie în sine. Răul vine doar din ruperea relației cu Dumnezeu, iar uscăciuni găsim în orice pădure. De aceea, folosirea la modul general a cuvântului „jidan”, care are acum un sens peiorativ, este nu doar semn al unui sentiment disprețuitor față de o întreagă etnie, dar și unul care contravine realității istorice.
    Tragediile secolului XX trebuie privite un pic mai departe de criteriul etnic pentru că dacă e să fim sinceri, când legionarii au venit la putere, au fost destule elemente care nu s-au lăsat cu nimic mai prejos de regele criminal, pe care de altfel l-au contestat cu vârf și îndesat. Asasinatele de la Jilava, Snagov și Strejnicu sunt cât se poate de elocvente în acest sens.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *