Skip to content

3 Comentarii

 1. STELA
  ianuarie 7, 2012 @ 10:48 am

  M-am cutremurat,cate poate indura un suflet si un trup firav de femeie,dar ea nu a fost o simpla femeie:cred ca in ea a aparut si trupul liu IISUS asa imi explic eu faptul ca a ramas cu mintea intreaga ,rationala,s-a reintegrat in societate,a crescut si educat copii,etc etc,mai simplu spus PUTEREA RUGACIUNII nu a distruso!toata stima si respectul pentruUN MARTIR.

  Răspunde

 2. Administrator
  ianuarie 7, 2012 @ 4:42 pm

  Doamne ajuta, Stela!
  Este impropriu spus ca ”a aparut” in ea si trupul Domnului nostru Iisus Hristos. Singurul mod in care trupul Domnului ”apare” in noi este prin Sfanta Impartasanie/Sfanta Cuminecatura. Altfel nu putem avea parte de trupul Mantuitorului.
  Faptul ca doamna Aspazia a ramas intreaga atat mental cat si sufleteste se datoreaza prezentei harului Duhului Sfant, iar asta este altceva.
  Harul Duhului Sfant este cel care i-a intarit pe mucenici si toti marturisitorii lui Hristos in timpul cumplitelor incercari. Harul lui Dumnezeu a facut ca acesti oameni sa capete curaj, sa-si invinga instinctul de conservare si sa infrunte moartea de dragul Lui.
  Iar harul Duhului Sfant se castiga prin rugaciune staruitoare si smerenie. Asa au agonisit har peste har toti martirii care l-au marturisit pe Hristos in timpul prigoanei comunist-ateiste: prin rabdare si rugaciune staruitoare.
  Nadajduiesc ca prin aceste putine cuvinte sa fi adus un strop de lamurire.

  Răspunde

 3. STELA
  ianuarie 15, 2012 @ 8:06 pm

  Multumesc din suflet ptr. raspunsul la opinia mea ,am invatat ceva ce nu stiam,iar concluzia finala este:sa ma impartasesc cit mai des cu putinta,pentru ca ma asteapta multe necazuri si recunosc nu sunt pregatita,am foarte mari lacune iar HARUL DUHULUI SFINT cred ca e departe de mine pentru ca nu merit sa fie macar aproape de mine,insa meditez sa-mi schimb purtarea si gindirea fata de tot ce ma inconjoara.Ma rog sa-mi ajute DUMNEZEU ce mi-am pus de gind.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *