Skip to content

6 Comentarii

 1. Laura-optimista
  aprilie 7, 2011 @ 6:57 pm

  Felicitări!
  Dumnezeu să vă ajute în continuare ca, prin acest site minunat pe care l-aţi creat, să-L slăviţi pe El şi să-i ajutaţi pe cei dezorientaţi în viaţa spirituală (în special pe tineri) să cunoască şi să urmeze exemplul acestor mărturisitori ai lui Hristos care au trăit şi au pătimit pentru El chiar în epoca noastră, dovedind astfel întregii lumi faptul că mântuirea este posibilă în orice împrejurări, astăzi ca şi acum 2000 de ani, căci Hristos va fi cu noi până la sfârşitul veacurilor (Matei28, 20). Inspirată şi denumirea site-ului, felicitări pentru totul şi să mergeţi mai departe cu această lucrare realizată în slujba Bisericii lui Hristos.
  „Sângele martirilor este sămânţa creştinismului” (Tertulian) şi, faptul că în fiecare epocă istorică au existat creştini autentici, pregătiţi să-şi dea viaţa din dragoste pentru Hristos Dumnezeu este un semn al iubirii divine faţă de noi şi al prezenţei Sfintei Treimi în lume, căci asemenea fapte de vitejie nu se pot săvârşi decât cu ajutorul Duhului Sfânt. Să ne ajute Dumnezeu pe toţi ca, întărindu-ne sufletele prin exemplul acestor adevăraţi sfinţi ai Bisericii, să sporim din ce în ce mai mult în dragostea faţă de El şi unii faţă de alţii şi, nu în ultimul rând, în virtutea curajului duhovnicesc, despre care părintele Nicolae Steinhardt spunea că este, alături de dragoste, „singura virtute în veci nepieritoare”.
  Doamne ajută!
  Vă doresc mult succes în tot ceea ce faceţi!
  Dumnezeu să vă călăuzească pe drumul mântuirii!
  Cu respect şi dragoste creştină,
  Laura

  Răspunde

 2. Laura-optimista
  aprilie 7, 2011 @ 7:05 pm

  Dragii mei,
  Am încercat să vă mai scriu, dar nu s-a afişat comentariul – cred că din motive tehnice… – . Încerc să vă scriu acelaşi idei. 🙂
  Voiam să vă felicit din tot sufletul pentru această lucrare pe care aţi început-o spre slava lui Dumnezeu şi să vă doresc mult succes! Domnul să vă ajute să continuaţi şi să reuşiţi ca, prin acest site, să-L slăviţi pe El şi pe cei dezorientaţi în viaţa spirituală (în special pe tineri) să-i ajutaţi, prin materialele deosebit de impresionante şi interesante pe care le postaţi, să se apropie cu mai multă hotărâre şi râvnă de Dumnezeu şi să urmeze exemplul de viaţă creştină autentică al acestor mărturisitori ai lui Hristos, care au pătimit pentru El în zilele noastre, demonstrând astfel întregii lumi – nu prin predici şi argumente filosofice, ci scriindu-şi cu propriul sânge mărturisirea despre Dumnezeu – faptul că virtuţile şi mântuirea sunt posibile în orice epocă şi indiferent de împrejurări, acum ca şi acum 2000 de ani, pentru că Domnul nostru Iisus Hristos ne-a făgăduit că va fi cu noi în toate zilele, până la sfârşitul acestei lumi… şi în veşnicie (Matei 28, 20).
  Dumnezeu să fie cu voi!

  Răspunde

 3. Administrator
  aprilie 8, 2011 @ 6:11 am

  Multumim din suflet pentru aprecieri Laura. Frumusetea site-ului este data de marturisitori si de marturiile despre ei.
  Speram ca acest site sa fie o gura de oxigen pentru tinerii dezorientati si satui de mizeria sufleteasca din jur, dar speram ca acest site sa fie si o „palma” de trezire pentru atei care nu sunt constienti de pericolul in care se afla. Nu de alta, dar marturisitorii au dovedit cu varf si indesat ca ateismul este o boala sufleteasca ce poate avea manifestari cu totul antiumane in conditii prielnice de manifestare.
  Avem atatea modele noi de urmat aici, atatea modele, in afara de sfintii deja canonizati.

  PS: nu este nicio problema tehnica in legatura cu afisarea comentariilor. Ele trebuiesc aprobate de administrator inainte de a putea aparea pe site. Am facut-o in dimineata aceasta. Daca doresti sa-ti apara comentariile imediat ce le postezi, te poti inregistra cu ajutorul modului de Log-in si atunci nu va mai trebui sa astepti.
  Doamne ajuta!

  Răspunde

 4. Călin Eugen
  aprilie 4, 2014 @ 5:43 pm

  O nestemată a Ortodoxiei! Cum de nu au tremurat securiştii care l-au torturat? Roagă-te şi pentru mine păcătosul, sf.Traian Popescu!

  Răspunde

 5. Dan
  aprilie 6, 2014 @ 2:49 pm

  Doamne ajută, frate Eugen!
  Și eu sunt de părere cu tine că domnul profesor este un sfânt, dar nu doar prin sfârșitul martiric ci prin toată strădania vieții. Un om care a tins mereu spre desăvârșire și a și împlinit-o. Păcat doar că este un mărturisitor ignorat în continuare deși este un uriaș.
  Cât despre securiștii care l-au torturat… de unde conștiință care să-i fi mustrat dacă fuseseră satanizați prin ura de clasă?

  Răspunde

 6. Theodor Sava
  aprilie 5, 2017 @ 9:11 am

  Cu respect. Doresc sa va intreb daca nu aveti cunostinta cumva de vreun acatist alcatuit in cinstea domnului profesor. M-as bucura daca as putea gasi acatistul dansului.Nu stiu macar daca are acatist de pomenire. Va dorim cele bune si va multumim pt. postari..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *