Skip to content

6 Comentarii

 1. Firca Popa
  iunie 20, 2013 @ 11:35 am

  Felicitari pentru acesta pagină și conținutul său,
  Numai în acest fel, generații și generații de români vor cunoaște ceea ce a fost cu adevărat „prigoana comunistă”

  Răspunde

 2. Irinel Viorescu
  iunie 27, 2013 @ 9:54 am

  Mulțumiri și felicitări pentru acest blog, neamul ăsta trebuie să știe cine este.

  Răspunde

 3. Administrator
  iulie 12, 2013 @ 11:44 am

  Mulțumim și noi pentru caldele aprecieri! Ne sunt încurajare și energie pentru mai departe.

  Răspunde

 4. Maria Iuliana Samsin
  decembrie 23, 2013 @ 9:36 am

  O adevărată hrană sufletească de care nu mă satur, citind atâtea mărturii şi despre atâtea destine. Mă întăreşte şi mă ajuta să merg pe coordonatele credinţei celei adevărate, îmi pune în față noi şi noi exemple de trăire şi viaţă duhovnicească, îndemnându-mă la urmărea acestora! Găsesc modele de care am atâta nevoie! Cunoscându-i am ajuns să îmi iubesc mai mult neamul şi ţara , să nu mă ruşinez că sunt româncă. Orizontul cunoaşterii s-a amplificat într-un mod care nu ar fi fost posibil fără lectura acestor mărturii sfinte. Cu plecăciune în faţa acestora şi a celor care fac posibilă cunoaşterea lor!

  Răspunde

  • Maria Iuliana Samsin
   decembrie 26, 2013 @ 12:22 pm

   O adevărată hrană sufletească de care nu mă satur, citind atâtea mărturii, despre atâtea destine. Mă întăreşte şi mă ajuta să merg pe coordonatele credinţei celei adevărate, îmi pune în față noi şi noi exemple de trăire şi viaţă duhovnicească, îndemnându-mă la urmarea acestora! Găsesc modele de care am atâta nevoie! Cunoscându-i am ajuns să îmi iubesc mai mult neamul şi ţara , să nu mă ruşinez că sunt româncă. Orizontul cunoaşterii s-a amplificat într-un mod care nu ar fi fost posibil fără lectura acestor mărturii sfinte. Cu plecăciune în faţa acestora şi a celor care fac posibilă cunoaşterea lor!

   Răspunde

 5. Dan
  ianuarie 10, 2014 @ 12:30 pm

  Doamne ajută, Maria!
  Îmbucurătoare și înălțătoare evlavia ta față de noii martiri pe care ai zugrăvit-o în cuvintele de mai sus. Dacă simți nevoia să dai o mărturie aparte despre ei, în cadrul campaniei ”mărturisitorii din temnițele comuniste aduc oamenii la Hristos”, ne poți scrie la adresa contact@fericiticeiprigoniti.net
  Împreună cu tine facem și noi păcătoșii plecăciune în fața acestor martiri și mărturisitori.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *