Skip to content

3 Comentarii

 1. Toma Mihaela
  mai 16, 2015 @ 2:58 pm

  Hristos a înviat! Cu tot respectul şi aprecierea, pentru ceea ce faceţi, mă/vă întreb, de ce domnul DUMITRU ONIGA, nu apare în rândul mărturisitorilor??? Este, încă, unul dintre foarte puţinii, pe care-i mai avem, pe pământ, nu în gând… Vă mulţumesc, foarte mult!

  Răspunde

 2. Dan
  mai 19, 2015 @ 2:18 pm

  Doamnă Mihaela, mă bucură îngrijorarea și atenția dumneavoastră față de dl. Dumitru Oniga, unul dintre prea puținii mărturisitori și poeți ai închisorilor încă în viață, așa cum ați semnalat cu emoție.

  E semn de atenție, prețuire și delicatețe.

  Fiți însă fără grijă pentru că dl. Oniga va apărea sigur și în lista noastră de martiri și mărturisitori. Doar că mai avem nevoie de timp. Articolul de față este însă un prim pas pe care l-am făcut la modul vizibil, însă ”în spatele cortinei” mai sunt alte eforturi făcute pentru cunoașterea și cinstirea domnului Oniga, și a operei sale poetice, care urmează să fie concretizate și valorificate.

  Dacă l-ați cunoscut pe dl. Oniga sau dacă sunteți chiar rudă cu domnia sa, vă adresez pe acestă cale rugămintea de a ne ajuta cu mai multe fotografii (scanate, în format digital) cu dl. Oniga, și dacă se poate, chiar cu o mărturie despre persoana și personalitatea sa, pe care să le publicăm pe site.

  Vă mulțumesc și vă rog să ne sprijiniți pentru că singuri prea puține putem față de câte s-ar cuveni a fi făcute pentru martirii și eroii noștri.

  Domnul să vă aibe în pază.

  Răspunde

 3. Toma Mihaela
  mai 21, 2015 @ 11:47 am

  Hristos s.a inaltat! Dl. Dan, am vorbit cu dl. Oniga… Asadar, va rog, lasati-mi, pe mail, un numar de telefon, pentru a va putea suna!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *